Wyświetl pojedynczy post
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2019, 16:42
Wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
A Ty czytac ze zrozumieniem potrafisz? Czy juz zacieklosc w bronieniu gangsterki Ci rozum przeslonila? Jest napisane podobno? Wiesz co znaczy slowo "podobno"? Czy mam Ci tu slownikiem PWN pojechac? Podobno znaczy, ze nie jestem tego pewien. Jesli jest jak mowisz to spoko. Ale wez zluzuj bo Ci zwieracze puszcza.
Zacytuje cie jeszcze raz bo rżniesz głupa zamiast przeprosić i przyznać się do błedu.

Napisałeś:
Cytat:
I dlaczego nie bylo nikogo kto by go zapytal czy ma na mysli to samo walne, w ktorym wiekszosc ma sekcja TSW sterowana przez ortaliony i to samo walne, ktore ich wybralo? Ciekawe co pan Kwasniewski na to.
Nigdzie nie napisałeś podobno, wziąłeś to za pewnik. Takie osoby tu piszą oskarżając wszystkich na lewo i prawo jebiąc bzdurami. I jeszcze masz czelność odrzucać piłeczke że bronie kogoś. Trzymaj się faktów na początek.

Poza tym, zdajesz sobie sprawe ze w tych sekcjach sportów walki trenuje sporo normalnych chłopaków i dziewczyn? Cześć z nich zdobywa medale dla Wisły. Nie ....a, lepiej zaorać wszystko, a mnie wyzywać że kogoś bronie. Puknij się.
Ostatnio edytowane przez Rience : 05.01.2019 o godz. 16:48.
Odpowiedz cytując