Wyświetl pojedynczy post
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2019, 16:32
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Ale tu chyba nikomu nie chodzi o uśmiercenie TSu, bo przez ponad 100 lat organizacja radziła sobie doskonale i TO JEST TA WISŁA, którą jest nam wszystkim bliska. Dla mnie np. "zaorać" oznacza rozwiązanie sekcji sztuk walki i znalezienie optymalnego sposobu na weryfikację całej reszty co do powiązań ze środowiskiem WSH, powołanie kompletnie nowego zarządu, rady nadzorczej itd.
To co już chłopaki nie mogą trenować boksu, mma czy kick-boxingu? Bo co? Oprzytomniej. Sarara też bandyta, lecz się.

Wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
Skoro tak mowa o zmianie ludzi w TS, ktorzy doprowadzili do obecnej sytucji, to jeszcze nawiazujac do braku dziennikarzy na konferencji. Kwasniewski cos tam opowiadal, ze on sie nie poczuwa do winy, bo zajmuje sie koszem i ze ogolnie Zarzad jest zajebisty, bo trenerzy nie narzekaja itd. a jak komus sie nie podoba, to za pol roku jest walne i mozna Zarzad zmienic. I dlaczego nie bylo nikogo kto by go zapytal czy ma na mysli to samo walne, w ktorym wiekszosc ma sekcja TSW sterowana przez ortaliony i to samo walne, ktore ich wybralo? Ciekawe co pan Kwasniewski na to.

i ja tez jestem ciekaw jakim cudem ktos chce zmienic Zarzad na normalny w sytuacji gdy podobno przeglosowac delfinow sie nie da.

I czemu kłamiesz za materiałem jadczaka TSW nie ma większości zadnej, wręcz przeciwnie ich głosy nie decydują o niczym. A Sarapata dostała w cholere duże poparcie i bez problemu została wybrana. Tacy ludzie się tu właśnie wypowiadają, rzucając bzdury na lewo i prawo i biorą to za prawdę objawioną, komedia.
Odpowiedz cytując