Hmmm tych szokujących informacji jest tyle, że już nawet nie wiadomo na co się wkurzać.
Przede wszystkim to TS Wisła bez kitu oddała akcje Wisły Kraków SA za darmo, nie dostając nawet złotówki, a 12 mln nie miał wplacić kambodżański książę, milioner (bo chyba gdzieś tam takie było o nim mniemanie), dobrze zinwigilowany, tylko po prostu on miał załatwic pożyczkę na 12 mln... Tylko od kogo ta pożyczka? Te ćwoki oddały Wisłę za obietnicę pożyczki, nawet tej symbolicznej złotówki nie musieli wpłacać.
I to jest dobrze podpisana umowa? Z kim w ogóle jest ta umowa z Vanna Ly, który nie ma grosza i szuka gdzies kasy?
Zaraz ktoś powie, że przecież to tylko tak na potrzeby ekonomii i te 12 mln to od niego ale aby nie było podatku musi być to nazwane pożyczką... No to dlaczego tej kasy nie wysłał? Jak ma to co za problem wysłać? Ale z tego co podpowiada logika i gdzieś ktoś tu wrzucał to on tych pieniędzy dopiero szukał, gdzieś tam u kogoś w USA.
A te 910 tys wypłaconych w 2018 Sarapacie i Dukatowi (którego później zastąpił Gołda)... to ja .......ę... to jest szok. 910/2 osoby/12 miesięcy = 37,5 tys zł miesięcznie. Czyli przez pół roku gdzie piłkarze nie dostawali kasy oni sobie wypłacili 405 tys zł. To jest kosmos.
Ludzie bez żadnego honoru, ludzie, którzy nawet nie robili konferencji tylko wysyłali oswiadczenia w formie elektronicznej, ludzie, którzy doprowadzili d bankructwa Wisły, i którzy się ulotnili, uciekli z tonącego okrętu, tym bardziej Sarapata, który sprzedała Wisłę SA za zero groszy i uciekła. Ja .......ę.
I ten obecny zarząd nie ma nic negatywnego do powiedzenia na temat Sarapaty, Dukata i sprzedaży Wisły?
Z tego nic nie będzie, to jest tylko próba dalszego wyciagania pieniędzy od ludzi i dorabiania WSH. Przemilczeć to można jak się zabluźni ale nie jak się zdradzi czy kogoś zabije. Za duże grzechy były żeby ludzie związani z tamtym zarządem sobie teraz bez "spowiedzi" prowadzili Wisłę i byli wiarygodni.
910 tys zł to wynagrodzenia ich, na pewno w to wchodzą premie czy są liczone oddzielnie?
Cytat:
|
Wisłocki mierny ale wierny.
|
Tylko na jakiej podstawie tak można twierdzić? Bo dla mnie Sarapata i Dukat też byli zajebiści. Mówili o miłości do Wisły, mówili o zasadach, o tym, ze chcą pomóc Wiśle. Dla mnie wtedy to bardzo ładnie wyglądało. Nikt na tej konferencji nie uderzył sie w pierś. Nikt nie powiedział prawdy. Wszyscy zbagatelizowali odpowiedzialność zarządu poprzedniego, wpływy WSH. I to są dla Ciebie (dla Was) osoby odpowiednie?
Dla mnie jedne ....y zastąpiono drugimi, takimi samymi ....ami, które przy boku tamtych się wychowały.