|
Moje wrazenia sa nastepujace: dobrze, ze wyjasnili wszystkim oficjalnie sprawy finansowe na poczatku konferencji. Bardzo dobrze, ze za powazne rzeczy bierze sie Lesnodorski. Jak dla mnie mogliby go upowaznic do robienia w sumie wszystkiego. Taka forma zachowania twarzy - oficjalnie oni udaja zarzad, ale tak naprawde wszystko robi Lesny ze swoja kancelaria. Im mniej w tym wszystkim bedzie TSu tym lepiej.
I tyle z pozytywow. Jak to ktos napisal wyzej dziennikarzy to mamy tylko jako podstawki do mikrofonow. Zaden nie potrafi na szybko spisac sobie tego co uslyszy, a potem punktowac wykluczajace sie glupoty. Nie mieli czasu sprawdzic konta, ale, ze 50tys na nim jest to wiedza. Gdzie poszly pieniadze za mecz z Lechem to juz jednak nie wiedza. Ogolnie to oni nic nie wiedza bo sa tam przeciez 2 dni, mimo ze tak naprawde to pol roku. Stwierdzenie Kwasniewskiego, ze oni dobrze oceniaja swoja prace, bo cos tam, ze trenerzy nie narzekaja powinno taki ryk smiechu albo taka agresje wywolac, ze powinni stamtad oknami uciekac.
Tak jak napisal Lesnodorski - tu trzeba wypie@&# ic wszyskich by to mialo sens. Ten obecny zarzad nie nadaje sie nawet na karykature samorzadu klasowego. Wislocki swoim âzapraszamy do zapisywania sieâ tak dojebal, ze dobrze, ze siedzialem bo bym sie chyba przewrocil. Ta konferencja nie skonczyla sie doszczetna kompromitacja tylko i wylacznie dlatego, ze jak juz pisalem - dziennikarzy na niej: brak. Gdyby byl jeden i zaczal te ich idiotyzmy puntkowac, albo drazyc odpowiednimi pytaniami to oni by wyszli z tej sali po 4-5 pytaniach.
Ktos tez wspomnial, ze uwaza, ze Lesny to wezmie, bo za duzo podchodow robi. Uwazam, ze niestety nie ma na to zadnych szans. Natomist jesli on faktycznie pomoze sprawe rozwiazac i przywroci do zycia - mam nadzieje, ze gdy przyjedzie Legia do nas za te 2 miesiace, to odpowiednio podziekujemy. Moze jakas normalnosc zawita ma trybuny.
|