|
Niech ten cyrk bierze kto chce byle to uratowal. Jesli jakims cudem wszystko.skonczy sie dobrze, dogrsmy przynajmniej te runde to trzeba niestety zrobic porzadek. Jedna z waznych spraw, moze i tylko z punktu widzenia naszego stadionu to kosztem chociazby dopingu itp rozwalic sektor C na jakis czas, niech sie wieksza czesc ludzi porozchodzi i zawsze to bedzie jakas.mała cegiełka do.posprzatania burdelu. Ja osobiscie 15-20-8 lat temu chodzilem na Wisłe i piłke i kosza z zamiarem pobawienia sie,.wspierania druzyny i.spotkania.ze.znajomymi co bylo swietem. Niestety za bardzo ślepo patrzyło sie na tych co rozkazują na trybunach i po za nimi czego pewnie wiele osób też żałuje. Lepiej ten burdel rozwalic, rozejsc sie ale zawsze te kase klubowi.dac(jesli jej nie przetrawią) i moze za jakis czas odrodzi sie.cos nowego i lepszego. Za.duzo ludzi nachapalo sie na tym klubie przy Cupiale i po nim i to wiele osób z ktorymi mozna było stanac ramie w ramie na sektorze C, wiele z tych osob ppzniej spoewa Wisła nigdy nie zginie. Wiele.osób olało chociazby sprawe zerwania.zgody i.pozniej.co.kazano.to.spiewano. Niby nic a tak to.sie zaczeło. Daj palec to.ci.wezmą ręke. Ja akurat dojrzałem od dobrych paru lat i.juz mnie skakanie,klaskanie itp nie.cieszy więc mozna na to.spojżeć troche z innego punktu widzenia. Jak było dobrze, klub. był na topie.to.chodziło.sie na mecze czy czasem wyjazdy zeby sie bawic.i nie myslec.o.niczym wiecej, jednak ja sam.i.pewnie.teraz wiele innych osob żałuje komu dało sie.dyrygować.
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07
Madrid cabron....
Detroit Red Wings!
|