Wyświetl pojedynczy post
burki
Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2019, 22:25
Zgodze sie z groszem.Popieram wolfiego w reakcji na filipskiego.
Mam nadzieje,ze dorosli Wislacy razem z Majchrowskim wyprowadza Wisle z tego szamba(martwi mnie tam obecnosc Kapki).Bez wsparcia miasta i Majchrowskiego na dzis nic i nikt inny nie jest w stanie tego dokonac.Trzymam kciuki i ciesze sie cisza wokol ich dzialan.
Ciesze sie takze z powiadomienia prokuratury przez odwaznego prawnika.Bez tego nikt,nawet Majchrowski nie ruszylby palcem w bucie w sprawie pomocy Wisle.
TS poza mowieniem o transparentnosci,nie podjal nawet proby bycia transparentnym,
Nie wiem kogo mial na mysli Lesniodorski,mowiac,ze aby cos z tego wyszlo to wszyscy musza chciec tego samego?TS dal mu pelnomocnictwo.Gang Pietrowskiego nie musi sie z nim zgadzac,wiec o kogo chodzi?Prawdopodobni inwestorzy,o ktorych sie razem z TS wypowiadali?A moze chodzi o Majchrowskiego i jego grupe? Jak TS mogl dzis nie byc u Majchrowskiego swoja droga.

Osobiscie nie wiem co robi Lesniodorski i Ts szukajac inwestorow na miesiac przed upadkiem,kiedy jest to wrecz niemozliwe do przeprowadzenia.Nie wczesniej niz za pol roku minimum.Jedyna mysl z Lesniodorem,to adwokat diabla w rozmowie z szatanem,czyli na styku TS -Gang Pietrowskiego oraz Wisly i PZPN (licencja).

Nie mam nic do Socios i zycze im powodzenia,ale organizacja ta powinna powstac lata temu,zeby teraz miec jakikolwiek wplyw na sytuacje,choc juz sam fakt ich obecnego zrywu,daje nadzieje nowym inwestorom na kibicowska normalnosc.

Jedyna realna szansa na dzis to Miasto i pozyczka w 24 h pod zastaw do czasu nowego sposora,za co trzymam kciuki i radze wszystkim lobbowac,za ta jedyna dorosla grupa ludzi Wisly,wiedzacych co i gdzie trzeba zrobic.
Ostatnio edytowane przez burki : 04.01.2019 o godz. 22:48.
Odpowiedz cytując