Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2019, 21:48
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
Pierrdol.pierrdol ja posłucham.
A teraz już iść spać. Wypierrdalaj. Dobranoc. Na kałuży Cię przyjmą
O Matko, ale się pozmieniało, widzę że Artur, rodem z Barlinka, jest teraz forumowym chuliganem No, no, pogratulować!

Po konferencji, chyba nikt nie ma złudzeń - żadnego nowego otwarcia nie będzie. A 'nowe otwarcie' było warunkiem Leśnego, by się zaangażował w RKO dla nieboszczyka, że się tylko przypomnę.. Jednak chyba nikt, kto ma IQ powyżej 70 nie liczył na ten scenariusz. I Michlowicz, i Kwaśniewski zostali wybrani do zarządu TSu głosami WSH. A jak raz się wejdzie w takie powiązania to naprawdę potrzeba ogromnych jaj by się z nich wyplątać. I nawet nie winie ich, że nie chcą tego zrobić.

Są pewnie ludzie, którzy myślą, że ta dwójeczka działała odrębnie do Dukata i Sarapaty, ale ci ludzie pewnie tak samo wierzą w Świętego Mikołaja i w to, że szczepienia zabijają.. Michlowicz z Sarapatą to znajomi ze studiów, Kwaśniewski przez skwk krąży wokół klubu od lat, także chyba tylko kompletny naiwniak, może uwierzyć w bajki o ich niewiedzy na temat działań duetu Sarapata & Dukat, którzy byli i tak tylko emisariuszami wiadomo kogo. Zresztą ten rozkoszny duet, nawet nie został właściwie w ogóle skrytykowany na tej konferencji. Podsumowując - mamy 50k na koncie i 40mln długu, a winnych brak. Bo winni nie są ludzie z SA, nie są ludzie z TS, z skwk, z WSH, no po prostu winnych nie ma.

Bredni w stylu sławnego już ostatniego zdania na konferencji wypowiedzianego przez Kwaska czy absurdalnych tłumaczeń Michlowicza w temacie siłowni, nawet szkoda komentować. Nie wiem, oni chyba myślą że kibice Wisły (oraz w tym momencie już cała Polska) są kretynami. Innego wyjścia nie widzę. Oni powinni odejść w niesławie razem z Dukatem i Sarapatą, jedyny argument za ich pozostaniem jest taki, że nie ma czasu na Walne Zgromadzenie.

Nie zazdroszczę Wisłockiemu, wsadzili go na prezesa, a to jest misja w stylu kamikaze. Na początku oczywiście chcieli mieć marionetkę Czerwińskiego, który już nie kontaktuje i w ogóle ledwo żyje. Przecież to jest absurd. Ktoś mi chce powiedzieć, że nie jest to działanie celowe?

Wisłocki, każde pytanie o przeszłość, a właściwie teraźniejszość, zbywał tym, że teraz nie ma na to czasu. Niestety, on też najwyraźniej nie rozumie, że jedyną szansą Wisły jest odcięcie się od szamba. Bez tego, przy takim PR jakie jest obecnie, można zapomnieć o jakimkolwiek ratunku. I dlatego podtrzymuję moją smutną tezę z wczorajszego posta. Jesteśmy na pogrzebie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując