Wyświetl pojedynczy post
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2019, 20:20
master17 napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie pomyślał, że żarty i uśmiechy Wisłockiego brały się wyłącznie ze stresu ? Tak ludzie również w taki sposób reagują. Przynajmniej gość wyglądał naturalnie, a nie jak wyrachowana ...wa Szymuś.
Ja o tym wspomniałem wcześniej. Widać, że chłop mocno zmeczony to też robi swoje. On jedyny z tej trójki ma u mnie zaufanie. Rozumiem, że Michlowicz i Kwaśniewski musieli być na tej konferencji bo wiele pytań było skierowanych do nich, ale uważam że nie moga zostać w żadnych władzach - nie wierze im po prostu. JAk można się nie próbować skontaktować z Sarapatą - za samo to powinni być odstrzeleni. Teraz wychodzi że kłamali że zarząd nie dostał należnych im 900 tys bo nie dostali tylko 10% z tego -tragedia. Wiedzieli że będzie imba z siłownią przecież trzeba było zrobić przetarg jak należy, albo powiedzieć dziś ze łzami w oczach że boją się o życie że sharksi rządzą w klubie a nie udzielać odpowiedzi jakby rozmawiało się z 3 latkiem. JEdyna nadzieja teraz że ktoś z zewnątrz nas weźmie, sprzeda kogo się da żeby zmniejszyć długi nawet kosztem spadnięcia do pierwszej czy drugiej ligi i przede wszystkim wprowadzi swoich ludzi.
Odpowiedz cytując