|
Pierwsza czesc konferencji wygladala ok. Wraz z uplywem czasu i pytaniami dziennikarzy troche/coraz gorzej. Najgorzej wypadla informacja o Sharkach i odcieciu sie od nich - nawet jesli nie chcieli mowic wprost i przyznawac sie do wplywu ich na klub, to mogli powiedziec, ze wg nich nie maja takiego wplywu o jakim sie mowi (i jaki ja uwazam tez ze maja), ale od tej chwili beda pilnowac transparentnosci i nie zgodza sie na zaden ich wplyw na klub, czy cos innego bardziej dyplomatycznego. Bo to jednak w oczach wielu (takze moich) stawia pewien znak zapytania co do ich szczerosci. Tez troche dziwne bylo apropo dostepu do konta i informacji o wyplywaniu srodkow, bo to sa raczej pierwsze rzeczy ktore chce sie ustalic i dziwne ze tego nie wiedza. Chyba, ze rzeczywiscie nie mieli dostepu do konta, ale w takim razie skad informacja o kwocie na koncie?
Moze jednak chcieli uniknac mowienia wprost o pewnych zlych rzeczach o ktorych wiedza, zeby nie robic szumu medialnego? Mam nadzieje, ze jednak rzeczywiscie chca wyprostowac sytuacje, choc ja szanse na sukces oceniam nisko, ale niech probuja. W moim odczuciu ten gosc w srodku wyglada jakby rzeczywiscie sie staral cos zdzialac.
|