Vasil napisał(a):

Dla to jest niepojęte. Po Meresińskim, Wannie, przychodzi Leśny, obiecuje jakiegoś rycerza na białym koniu i ludzie to lykaja, bo powiedział parę ciepłych słów o Wiśle?
Przecież to że jemu chodzi o hajs to jest jasne jak słońce. Oczywiście nie od Wisły tylko od tego kto za jego pośrednictwem dogada się z TSem w sprawie gruntów. Bo czym innym może TS zainteresować inwestora? A może na oslode zostanie jeszcze prezesem kolejnego klubu?
Ludzie z pieniędzmi którzy w przeszłości wspierali Wisłę zobaczyli co jest w środku i uciekli. Wszystko po nich co przychodzi to wg. Mnie są hieny i sępy które liczą na deal na gruntach za cenę układu z TSem w jego obecnej formie.
|
Jedyne co jest jasne jak słońce to, że pieprzysz głupoty.
Szkoda w ogóle wdawać się z tobą w dyskusję, ale powiedz mi, gdzie przeczytałeś żeby Leśny obiecywał rycerza na białym koniu? Gość zaproponował pomoc prawniczą w katastrofalnej sytuacji, a ty wymyslasz jakieś bajki.
pete29 napisał(a):

@ Cinekkw
21.12.2018 r pisałeś
Co się wyjaśni? Nic się nie wyjaśni bo przelew jest prawdopodobny, a wałek może być na większą skale, a jak na razie nasi dobrodzieje wyglądają absurdalnie.
Wtedy pisałem , że nie przyjdzie ani 12 mln zł ani 12 zł
Więc masz takie pojęcie o rzeczywistości.
Piszę jak jest
i po co jest wg mnie ta szopka
|
No pisałem i co z tego? Uwierzyłem, bo o przelewie mówili ludzie którym nie miałem prawa nie wierzyć i się niestety przejechałem, ale nie twierdziłem, że Ci goście są poważni. Ty natomiast wypisujesz jakieś bajki o gruntach TSu które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.