Wyświetl pojedynczy post
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2019, 13:10
Vasil napisał(a):Wyświetl post
Dla to jest niepojęte. Po Meresińskim, Wannie, przychodzi Leśny, obiecuje jakiegoś rycerza na białym koniu i ludzie to lykaja, bo powiedział parę ciepłych słów o Wiśle?

Przecież to że jemu chodzi o hajs to jest jasne jak słońce. Oczywiście nie od Wisły tylko od tego kto za jego pośrednictwem dogada się z TSem w sprawie gruntów. Bo czym innym może TS zainteresować inwestora? A może na oslode zostanie jeszcze prezesem kolejnego klubu?

Ludzie z pieniędzmi którzy w przeszłości wspierali Wisłę zobaczyli co jest w środku i uciekli. Wszystko po nich co przychodzi to wg. Mnie są hieny i sępy które liczą na deal na gruntach za cenę układu z TSem w jego obecnej formie.
Jedyne co jest jasne jak słońce to, że pieprzysz głupoty.

Szkoda w ogóle wdawać się z tobą w dyskusję, ale powiedz mi, gdzie przeczytałeś żeby Leśny obiecywał rycerza na białym koniu? Gość zaproponował pomoc prawniczą w katastrofalnej sytuacji, a ty wymyslasz jakieś bajki.

pete29 napisał(a):Wyświetl post
@ Cinekkw

21.12.2018 r pisałeś

Co się wyjaśni? Nic się nie wyjaśni bo przelew jest prawdopodobny, a wałek może być na większą skale, a jak na razie nasi dobrodzieje wyglądają absurdalnie.

Wtedy pisałem , że nie przyjdzie ani 12 mln zł ani 12 zł

Więc masz takie pojęcie o rzeczywistości.

Piszę jak jest

i po co jest wg mnie ta szopka
No pisałem i co z tego? Uwierzyłem, bo o przelewie mówili ludzie którym nie miałem prawa nie wierzyć i się niestety przejechałem, ale nie twierdziłem, że Ci goście są poważni. Ty natomiast wypisujesz jakieś bajki o gruntach TSu które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
Ostatnio edytowane przez cinekw : 04.01.2019 o godz. 13:12.
Odpowiedz cytując