nero napisał(a):

Zwyczajna nieufność, gdy słyszę że ktoś coś zrobi za darmo, oferuje swoją pomoc, a nigdy nie był w żaden sposób powiązany z klubem. Do tego gdy ktoś daje coś za darmo trudno od niego coś wynagać bo przecież to przysługa, a nie usługa.
Oczywiście jeżeli prawnik jest potrzebny powinien być wybrany przez TS. Ale to MY wybieramy prawnika, a nie to prawnik wybiera nas, a my się nie niego zgadzamy.
Ale co ja tam wiem, przecież gorzej już być nie może
|
Z całym szacunkiem ale chciałbym zaznaczyć że wszyscy Ci którzy byli powiązani z naszym Klubem w chwili obecnej są umoczeni po sam czubek głowy w jednym z największych wałów współczesnej polskiej piłki klubowej. Sądzę że większość trzeźwo myślących kibiców Wisły lub po prostu mających swój rozum nie ma krzty zaufania do żadnej osoby oraz decyzji podejmowanej przez ludzi związanych z TS.
Chciałbym także Tobie uświadomić ze prawnicy wybrani przez TS do przygotowania I weryfikowania umowy z NCP/ALELGLA a także Ci którzy ich wybrali i ją podpisali dokonali SABOTAŻU !!!!
Ludzie z zewnątrz, szczególnie znani w środowisku to nasza jedyna szansa.
Mnie tylko zastanawia czy Wisłocki rzeczywiście się nawrócił i pod presją zaczął grać w dobrą stronę czy to jednak nie jest zaplanowane działanie wcześniej. Sam nie wierze w to co piszę ale to może być część planu całej tej bandy oszustów z Sarapatą na czele. Przecież zostawiając tą szopkę musieli wielokrotnie analizować wiele scenariuszy. Warto to przemyśleć czy Sarapata ze spółka nadal nie kieruje z tylnego siedzenia...