Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2019, 12:15
A ja tylko wkleję dwie wypowiedzi z konkurencyjnego portalu:

Miałem Leśnodorskiego za kawał... niestety okazało się, że legionista pomaga bardziej Wiśle, niż Ci wszyscy wierni, kumaci, stowarzyszenia itd.. Szacunek dla niego jeszcze raz za to, że mu się chce i chce rzeczywiście pomóc. Nie obchodzi mnie czy ma w tym swój interes, liczy się to że chce się zaangażować. Szacun.

Człowiek z L w sercu pomaga uratować Wisłę za darmo, bo ludzie z "Wisłą w sercu" doprowadzili ją do upadku, grubo przy tym zarabiając.

I sorry, ale nic dodać nic ująć. A teraz obrońcy dobrego TSu i złych jednostek do boju. Pisałem tu o Leśnodorskim jakiś czas temu,że chętnie widziałbym tu kogoś z głową na karku, a nie kogoś kto się z koniem na łby pozamieniał, to napisano że piszę głupoty i ośmieszam Wisłę i jej kibiców. A prawda jest taka, że to sarapata i TS zrobili najwięcej żeby ośmieszyć Wisłę i kibiców, która jest teraz pośmiewiskiem całej Polski.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując