Dariook napisał(a):

JPRD .
A gdzie ja chłopie mam jakieś do niego pretensje. Uwazam, że mógł jeszcze zaczekać, gdyż podjęto oficjalne kroki spłaty jego wynagrodzenia patrz. Socios.
To jest moja opinia, nie będę klaskał z powodu jego decyzji.
Ja się wypowiadam za siebie, opieram się na faktach a ty wypowiadadz za piłkarza, którego nawet nie znasz. Dlatego dalsza dyskusja jest pozbawiona sensu.
|
Na jakich faktach? Piszesz że klub podjął decyzje a klub gówno zrobił. Nie będziesz się mu kłaniał a powinieneś bo grał za darmo kilka miesięcy i czekał. To za mało? I nie wypowiadam się za piłkarza tylko opisuje Ci jak wyglądała jego sytuacja i nie opieram się na domysłach tylko na rzeczywistości. Oczywiście mógł zaczekać ale na co? Ile razy już czekał? Ty patrzysz z perspektywy kibica a postaw się na jego miejscu. To nie jest Polak, wychowanek Wisły jak np. Brożek który ma Wisłę w sercu tylko zwykły najemnik. I tak pokazał dużą klasę.
Zresztą miał postawić swoją karierę ponad klub który ma zerową wiarygodność. Zejdź na ziemie. Niektórzy są tak naiwni że myślą że socios uratują cały świat. To tak nie działa.