Wyświetl pojedynczy post
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2019, 17:27
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Trzeba odróżnić realne problemy od problemów bandy oszołomów na tym forum i ich teorii spiskowych. Których jest masa, przy okazji, każdy ma swoją. .
Oczywiście, z tym nie sposób polemizować. Ale to może zrobić jedynie osoba mająca pełną wiedzę na temat tego, co się stało i w jaki sposób zostało rozegrane. Co działo się w budynkach klubu itp. Ja tej wiedzy nie mam, dlatego nie bardzo chciałbym ośmieszać tych mówiących o aktach przemocy na niewinnych ludziach czy przestępcach. Nie wiem, jak wyglądało codzienność.

Czesc ludzi z zarządu broniłem bo poznałem ich osobiście, a z niektórymi z różnych powodów systematycznie w przeszłości się spotykałem. Do dziś nie jestem w stanie uwierzyć, ze poważyliby się na to, o co zostali oskarżeni. Jeżeli faktycznie są niewinni to mam nadzieję, że doczekają czasów, by oczyścić swoje imię. Jeżeli oskarżenia, znajdą potwierdzenie w rzeczywistości...no cóż, każdy z nas jest kowalem swojego losu...

Wisła dziś dogorywa więc tym bardziej ciężko przed samym sobą przyznać, że popierało się tych złych...

Cytat:
Zacznijmy od tego że Wisła powinna była zgłosić upadłość w pół roku od chwili wejścia TS - według Masioty. Według. mnie była niewypłacalna od początku. Przez dwa i pół roku bujaliśmy się na kreatywnej księgowości.

SA nikt nie uratuje, moim zdaniem była nie do uratowania już po Meresiu, ale to moje zdanie
Nawet jeżeli tak było, to trzeba by nie lada odwagi, by pokoleniu wychowanemu na potędze europejskich pucharów powiedzieć, że od dziś jesteście 3 ligą w kraju...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując