Wyświetl pojedynczy post
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2019, 14:54
Nic co tutaj wymyślimy nie ma sensu. Tak samo jak nie ma sensu, że ktoś z zewnątrz oferuje pomoc TS (nawet podobno Leśnodorski) . Oni nie chcą ratunku, oni mają plan i będa się go trzymać bo za daleko to zabrnęło. Przyjęcie pomocy z zewnątrz będzie równoważne z otwarciem puszki Pandory i pokazaniu światu całego zła panującego w środku. Boli serce, ale w tym momencie jedyna szansa to reakcja państwa. Tu trzeba wjechać na pełnej piździe i zniszczyć to całe towarzystwo. Mam nadzieję że Sarapata, Dukat i Szymański( wielu o nim zapomina, a ja mam przeczucie że on dalej odgrywa dużą rolę w tej smutnej historii) skończą marnie. I jeszcze jedno. Należę do socios bo wierzę, że to jest środowisko ludzi którzy naprawdę mają Wisłe w sercu. Ktoś nie chce do nich należeć, nie ufa im ma prawo. Ale nie ma prawa ich oczerniać nie mając pojęcia jak to stowarzyszenie działa. Wiem jedno jeśli jakimś cudem wyjdziemy z tego cało nie dam nigdy w życiu żadnej złotówki na oprawy, akcje mikołajkowe, remonty szpitali bilety dla dzieci z domów dziecka - czytaj- na koks i .....i dla WSH . Jeśli powstanie kiedykolwiek jakaś nowa grupa ultras to mogę zrobić im przelew (nigdy do puszki) jeśli tylko będą się rozliczać jak to robi socios .
Odpowiedz cytując