Wyświetl pojedynczy post
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2019, 12:39
-Szymek79- napisał(a):Wyświetl post
Całkowicie szczerze - nie czuję żalu. Kocham Wisłę całym sercem, grali w niej moi przodkowie, ale po tym wszystkim, co się stało, czuję obrzydzenie do osób, które nią zarządzały. Od początku nie wierzyłem, że transakcja z egzotycznym tercetem dojdzie do skutku, więc to mnie akurat nie boli. Bolą wszystkie informacje dotyczące funkcjonowania klubu przez ostatnie 1,5 roku. Zostaliśmy wszyscy oszukani. Uwierzyliśmy, że nikt nie zaopiekuje się klubem lepiej, niż jego kibice niosący na swoich sztandarach takie wartości jak wierność, lojalność, czy miłość wobec Wisły.
Dla mnie jedynym promykiem nadziei w tych trudnych czasach są Socios i nie piszę tego, bo jestem tubą propagandową stowarzyszenia. Wierzę, że zarządzani przez uczciwych i porządnych ludzi wspieranych finansowo przez kibiców zdołamy odbudować nasz ukochany klub po spadku do IV ligi. Niestety Towarzystwo Sportowe całkowicie straciło w moich oczach jakąkolwiek wiarygodność. Wierzę w uczciwość jego poszczególnych członków, ale jako całość TS ogromnie się skompromitowało.
Przyszłość Wisły jest w naszych rękach. Tylko my - kibice - możemy jej pomóc. Z nami WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE!
Właśnie tonie. A jedyne, co wszyscy robimy, to działamy wirtualnie, pisząc sobie tutaj na forum
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując