JacekFan napisał(a):

|
Nie nie mają i nie rozumieją. Śmieją się z kuchenkowego Lecha a sami tak chcą. Niestety prawdziwa Wisła tylko z TS ale z innymi ludźmi. Wisła to 113 lat tradycji i w tej chistori były różne dzieje dzisiaj są takie... ja wieże że to napewno nie koniec klubu jako klubu. Niemniej kontynuacja musi być zachowana. Nowy klub to nowy klub nie stary. A ja na zmianę barw nie mam ochoty. Jako dzieciak wolałem kocham GTS byłem dzieckiem i kochałem ten klub i dzisiaj się tego nie wstydzę chociaż poznałem historię. Bo ja .......ę politykę i poprawność dla mnie liczy się tylko Wisła i piłka. Jak wczoraj pisałem raz milicyjna raz bandycka ale tylko Wisła.
|
Niestety to jest życzeniowe podejście. W TS ludzie się nie zmienia. Misiek. Zielak ect się nie zmienia.
Klub powinno odbudować socios. Wykupić nazwę, znak towarowy i szukać sposnsorow. Na 4 ligę to już w tej chwili socios stać.
I już widzę jak grabarzom Wisły Małopolski związek pozwoli na start od IV ligi. Niedoczekanie. Jak TS chce budować klub to od B klasy.