|
Pietrowski za takie .......enie jak w tym wywiadzie powinien być łamany, ta ....a honoru nie ma za grosz, dziś ruszają wezwania do zapłaty, za 14 dni zostajemy bez najlepszej drużyny od lat, dla mnie osobiscie to jest jakby mi żydek skakał po głowie śmiejąc się w niebogłosy.
Najlepiej by było niedokańczać tej rundy, niech pzpn i wszyscy inni mają problem, sram na ich wizerunek i wizerunek tej s....ionej ligi, Zibi taki pewny teraz, ze go marzenka w chuja robiła.. TO DLACZEGO ....A NIE ZAREAGOWAŁ WCZEŚNIEJ TYLKO DOPIERO JAK NIE MA RATUNKU?
Kibicuje Wiśle odkąd pamiętam, ostatnio wkręciłem w to swoją dziewczynę a teraz ....a nie zabiorę jej więcej na mecz bo Wisły już nie ma, to jest ....a chore.. boli.
Marzę tylko żeby ktoś wyciągnął konsekwencje wobec tej bandyterki która do tego doprowadziła.. ale nawet na tym forum ludzie chcieliby zniszczyć człowieka który to wszystko ujawnił.. jak dla mnie nie ma już nadziei a konferencja jutra powinna być zgaszeniem światła.. to chyba byłoby najlepsze dla Wisły.. może przestaliby się śmiać a zaczęli płakać...
|