Awe napisał(a):

Skoro to naturalne, to ja pozwolą sobie zadań pytanie do założycieli. Cytując klasyka Kim Wy jesteście?
Od razu zaznaczam, że nie insynuuję czy zarzucam, że zdefraudujecie pieniądze, czy coś w tym stylu. Absolutnie nie, tutaj widzę 100% transparentność i tutaj nie ma się czego obawiać.
Chodzi mi o to, że co by nie mówić, to jesteście niejako twarzą Socios i to Wy osobiście w dłuższej perspektywie najwięcej na Socios skorzystacie Obecnie też najwięcej inwestujecie np. swojego czasu (a domyślam się, że potrzeba go dużo) i ten "zysk" jest poniekąd naturalny i nie mam o to pretensji tylko chciałbym wiedzieć kogo będę ewentualnie wspierał swoimi pieniędzmi.
Z resztą nie wszystkie rzeczy da się rozstrzygnąć poprzez głosowanie. Chociażby sprawa wyboru pytań do zadania - domyślam się, że nie będzie wielkiej ankiety tylko ktoś te pytania autorytarnie wybierze. A od ich wyboru BARDZO zależy jak wypadnie TS i to czy zyskają czy stracą w oczach kibiców.
Przyznam, że szczególnie Twoja, serek.c2, postawa w ostatnim czasie rzuciła mi się w oczy i jak wcześniej jakoś szczególnie nie kojarzyłem twojego nicku, to w od jakiegoś czasu wyryłeś mi się w pamięci jako osoba dość aktywnie broniąca zarządu. Tak samo ten wywiad w Radiu Maryja, gdzie strasznie uciekaliście od jakiejkolwiek krytyki zarządu, dyplomacja na najwyższym poziomie. Plus absurdalne stwierdzenie o braku pełnej wiedzy.
Dlatego pytam czy możecie jasno określić się co do oceny zarządzania klubem przez Marzenę Sarapatę (bez zasłaniania się, że mówię jako założyciel Socios, a nie jako ja we własnej osobie) oraz czy jesteście lub byliście członkami SKWK.
Może się czepiam i dopierdalam o szczegóły ale ostatnie wydarzenia obrzydziły mi wszystko powiązane z SKWK w ten czy inny sposób.
|
Jesteś na tym forum od 2004 roku i nie kojarzysz prezesa Socios Witolda Ekielskiego? Możesz go sobie łatwo wygooglować. Na forum jest pod nickiem @Wit.Ek. Gdy jeszcze Wisła grała w europejskich pucharach często robił wyliczenia rozstawień, potencjalnych rywali itp. Myślę, że jego postać jest już wystarczająco mocną gwarancją, że za Socios Wisła stoją właściwi ludzie.