KoloBolo napisał(a):

"To jest taka sama akcja jak z Jakubem M. Kumaci wiedzą , że już nie wystarczy " odbić " klubu z rąk szemranych biznesmenów. Teraz atmosfera będzie jeszcze bardziej podgrzewana i będzie pozorowana wojną. Szwed będzie zarzucał oświadczeniami, groził wieloletnimi pozwami - po to żeby przejąć klub bez zawodników, bez stadionu, bez bazy, wierzycie w to , że oni naprawdę o to walczą  Łysy będzie dorzucał wywiadami i po kilku dniach pozorowanej walki wyjdzie dumne TS i powie , że walczyli jak lwy i wspólnie z prawnikami pogonili nieuczciwych inwestorów. Część kibiców nabierze się niestety na tą szopkę i stwierdzi , że z TSem biednie i w IV lidze ale jednak to swoi , a nie jakieś zagraniczne towarzystwo. Nie będzie mi szwed z khmerem pluł w twarz.
Nie dajcie się nabrać ludzie !!! Już dzisiaj po oświadczeniu TS niewielu ale jednak byli tacy co odetchnęli z ulgą , ile jeszcze takich kibiców przybędzie w momencie gdy atmosfera będzie podgrzewana przez kilka kolejnych dni ? Wszystko jest reżyserowane , a gotowy scenariusz leży u kumatych na biurku i po dwa egzemplarze - u łysego i szweda.
Nasza rola sprowadza sie do znienawidzenia łysego i szweda - za niedługo część zapomni kto nam to robi. Taki jest tego cel. Nikt nie bije się o trupa z 40 milionowym długiem , ludzie !!!!"
Ja też tak myślę, a dodatkowo czuję, że jeszcze TS w tej walce powie, że potrzebuje ileś tam kasy na tą walkę i zorganizuje zbiórkę z prośbą o pomoc. Lokalni biznesmeni i kibice coś będa musieli sypnać, TS z Hulkiem się podzielą na boku, wyjdą na bohaterów i każdy stwierdzi jak piszesz, że w sumie nie jest źle, przynajmniej klub jest w rękach swoich. Tak będzie.
|
Pod tą wypowiedzią podpisuję się obydwiema rękoma!