Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2019, 21:07
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Co tu się ....a odpierdala w ostatnich dniach to aż wstyd. Przerzucacie się wszyscy gównem jak stajenni, kto bardziej szkodzi Wiśle, doszukujecie się w ludziach, którzy własne cięzko zarobione pieniądze dają na jedyną realną alternatywę dla SKWK, doszukujecie się w nich spiskowców i z pewnością ukrytej opcji Sharków. Czy Wam się wszystkim sufit na głowę s.......ił ?

Skoro wszyscy mają takie wielkie głowy pełne absurdalnych rozkmin, proszę zacząć myśleć nad REALNĄ pomocą, którą możemy zaproponować klubowi poza SOCIOS, a nie atakować ich tylko dlatego, że przegłosowali pieniądze na remont AP, a następnie na pożyczkę na cel spłacenia kontraktu Arsenicia. A Wy, co już dla Wisły zrobiliście w tych trudnych chwilach ? A no tak, zaatakowaliście ją, jej kibiców, zaczęliście dzielić i jątrzyć na tym forum zakładając przy okazji kilka kont.

Brzydzę się takimi s....ysynami, którzy przychodzą tylko dolewać oliwy do ognia.
Dokładnie tak, ja nie chcę się już wypowiadac bo nagonkta jest okrutna - warto zaznaczyć kto ją zapoczątkował i obrażał Socios pisząc "socJos" był to użytkownik wyarhttps://wislakrakow.com/forum/member.php?u=23655, a jego nagonka zaczęła się wczoraj, próbując moją osobą odwrócić uwagę od jego nic niewartych herezji i pouczeń pół roku temu..
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 03.01.2019 o godz. 00:06.

Odpowiedz cytując