DeadOrAlive napisał(a):

Co tu się ....a odpierdala w ostatnich dniach to aż wstyd. Przerzucacie się wszyscy gównem jak stajenni, kto bardziej szkodzi Wiśle, doszukujecie się w ludziach, którzy własne cięzko zarobione pieniądze dają na jedyną realną alternatywę dla SKWK, doszukujecie się w nich spiskowców i z pewnością ukrytej opcji Sharków. Czy Wam się wszystkim sufit na głowę s.......ił ?
Skoro wszyscy mają takie wielkie głowy pełne absurdalnych rozkmin, proszę zacząć myśleć nad REALNĄ pomocą, którą możemy zaproponować klubowi poza SOCIOS, a nie atakować ich tylko dlatego, że przegłosowali pieniądze na remont AP, a następnie na pożyczkę na cel spłacenia kontraktu Arsenicia. A Wy, co już dla Wisły zrobiliście w tych trudnych chwilach ? A no tak, zaatakowaliście ją, jej kibiców, zaczęliście dzielić i jątrzyć na tym forum zakładając przy okazji kilka kont.
Brzydzę się takimi s....ysynami, którzy przychodzą tylko dolewać oliwy do ognia.
|
Dokładnie tak, ja nie chcę się już wypowiadac bo nagonkta jest okrutna - warto zaznaczyć kto ją zapoczątkował i obrażał Socios pisząc "socJos" był to użytkownik
wyarhttps://wislakrakow.com/forum/member.php?u=23655, a jego nagonka zaczęła się wczoraj, próbując moją osobą odwrócić uwagę od jego nic niewartych herezji i pouczeń pół roku temu..