Karherop napisał(a):

Uderzyłeś wprost z socios jakoby mieli związki z skwk/WSH. Pytam o konkrety czyli nazwiska członków zarządu socios który ma takie powiązania. Jak nie masz to nie możesz wrzucać wszystkich do 1 wora. Tyle.
Ktoś napisał że nie można budować klubu wokół JAKIEJKOLWIEK organizacji kibiców . To ja mam pytanie. Jak może funkcjonować klub bez kibiców? Piłka jest dla ludzi. Jak ma być dla jednego Janusza biznesmena to może w ogóle niech Wisła się w ogóle nie odradza?
|
Nigdzie nie napisałem o związkach socios z skwk i sharks. Dopisujesz sobie między wierszami coś czego tam nie ma. To są kolego tylko niezrozumiałe urojenia
Wprost napisałem w innym poście że sam nie wiem co myśleć o socios bo to zbyt świeża sprawa.
Jeszcze raz powtarza. Wisła SA i TS powinny w każdy możliwy sposób ODCIĄĆ się od związków z organizacjami kibiców. WSZYSTKIMI.
Żeby ktoś sobie znowu czegoś nie roił to tłumaczę. Z skwk i sharks bo są całkowicie skompromitowani - tematu chyba rozwijać nie muszę.
Z Socios tylko i wyłącznie dlatego że to organizacja kibiców a to rodzi niepotrzebne podejrzenia. Niczym nie poparte. Dla jasności.