Wyświetl pojedynczy post
Deteinate
Member

Od: 03.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2019, 12:49
Jery napisał(a):Wyświetl post
Kolejny dzień, kolejne domysły... Ale skłaniam się jednak do tezy, że Szwed z Pietrowskim wierzyli w przelew. Wycofał się Vanna, albo ktoś kto za nim stał. Te oświadczenie, że próbują się skontaktować, że oczekują wyjaśnień, naiwne oświadczenie SA o chorobie... Pewnie sami w tą chorobę chcieli wierzyć. A, że Pietrowski wierzył, że będzie "szychą" to ktoś celnie zauważył, że zaraz po wizycie w Krk na Instagramie zaczął obserwować x krakowskich modelek... . Miało być pięknie.. Były też przecieki, że wściekły Szwed próbuje inaczej znaleźć kasę, a teraz, że z TSem jest spór o kary umowne.
.
Bardzo mocno wątpię. Ci goscie maja po 50, 60 lat, działają w jakimś tam biznesie, wiec nie wierze, ze mogliby byc naiwni jak piętnastolatkowie. Nie mówiąc juz o tym, ze dla takiego Pietrowskiego to drugie podejście do przejęcia Wisły, bo przedtem chciał to zrobić w 2017 z niemieckim biznesmenem.

...

Pewna rzecz przyszła mi do głowy, ale nie jestem ekspertem w dziedzinie prawa i spolek, nie znamy nawet pełnej treści umowy. Zastanawia mnie, czy od tego "warunkowego" przelewu, czy jak to ujawniono niedawno - obietnicy pożyczki, cokolwiek zależało. W koncu Vanna, Hartling i Pietrowski KUPILI klub za 1 euro. Od strony prawnej moga wiec być właścicielami.
Odpowiedz cytując