Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2019, 12:32
wyar napisał(a):Wyświetl post

I jeszcze jedno - kto rzadzi na Wisle,to ja mialem jakas tam swiadomosc - ale o ile pamietam (prosze mnie poprawic jak sie myle) to mialo to byc przejsciowe do czasu znalezienia inwestora. Innymi slowy w mojej swiadomosci kibice maja kibicowac,pilkarze grac,a zespol ma byc zarzadzany docelowo przez nowego wlasciciela,albo przez kompetentnych ludzi. Osobiscie nie wiedzialem,ze wszechpotezne wplywy ma bandyterka,ktorej sie to podoba coraz bardziej. I najchetniej klubu by nie oddala.

Nikt tez nikogo nie wrzuca do jednego worka - ja Sarapaty - mimo wszystko - na dzien dzisiejszy nie uznaje przestepca. Znajda sie kwity - to bedziemy gadac. Nie - to tylko mozna snuc domysly,ostatecznie zarzucac niegospodarnosc i niekompetencje. Nic wiecej. Co do reszty co sie pozywiala przy Wisle - to sie okaze.
Dokładnie takie samo mam zdanie, więc nie wiem dlaczego gość mnie bezpodstawnie atakował.

Świadomość jakaś była, ale i oczekiwanie sprzedaży klubu, na które czekaliśmy. W głowie mi się nie mieściło, że skala wałów, o której trąbi się od niedługiego czasu jest tak duża.

Cały czas podkreślałem: że dywagujemy na podstawie szczątkowych informacji, z każdym dniem wypływa ich więcej, stąd coraz większa świadomość, ale i tak jestem zdania, że o zdecydowanej większości faktów nigdy się nie dowiemy.

Odpowiedz cytując