Rience napisał(a):

|
To już nie moja wina jak interpretowali co poniektórzy artykuły dziennika polskiego, może takowa interpretacja brała się stąd że Wisła po prostu dobrze sobie radziła mimo wszystko? Do wiosny tego roku większości raczej też odpowiadało co się dzieje, wypłaty były, zawodnicy grali dobrze mimo tego że chyba była ogólna świadomość kto rządzi na Wiśle, była czy nie? Myśle że była, a jeżeli ktoś powie że nie wiedział, to chyba nie uwierze. Niektórzy zrobili 180 stopni po zatrzymaniach cbsp i potem gdy już było bardzo źle z Wisłą. Co nie zmienia faktu że sam osobiście nie wiedziałem że *CZĘŚĆ* ludzi z ekipy robi machlojki z zarządem, i dużą krzywde naszemu ukochanemu klubowi, i dla takich ludzi uważam że nie powinno być miejsca na Wiśle, tylko że ja staram się nie generalizować i wrzucać wszystkich do jednego worka, za co często jestem atakowany że kogoś tam bronie i że mam inną opinię od nich samych, opinie która nie jest bezpodstawna wobec tego co się na Wiśle działo i dzieje.
|
Co bylo ? Wyplaty ? Zartujesz ? To co mowili wczesniej Maczynski,Carlitos,Ramirez itd.,itp. ? To byly klamstwa ?
Poza tym co ma swiadomosc tego kto rzadzi do wynikow zespolu ?
I jeszcze jedno - kto rzadzi na Wisle,to ja mialem jakas tam swiadomosc - ale o ile pamietam (prosze mnie poprawic jak sie myle) to mialo to byc przejsciowe do czasu znalezienia inwestora. Innymi slowy w mojej swiadomosci kibice maja kibicowac,pilkarze grac,a zespol ma byc zarzadzany docelowo przez nowego wlasciciela,albo przez kompetentnych ludzi. Osobiscie nie wiedzialem,ze wszechpotezne wplywy ma bandyterka,ktorej sie to podoba coraz bardziej. I najchetniej klubu by nie oddala.
Nikt tez nikogo nie wrzuca do jednego worka - ja Sarapaty - mimo wszystko - na dzien dzisiejszy nie uznaje przestepca. Znajda sie kwity - to bedziemy gadac. Nie - to tylko mozna snuc domysly,ostatecznie zarzucac niegospodarnosc i niekompetencje. Nic wiecej. Co do reszty co sie pozywiala przy Wisle - to sie okaze.