Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2019, 23:25
Rience napisał(a):Wyświetl post
To mu przyznawaj racje jak chcesz, ja mu tam nic nie przyznam, mogę jedynie przyznać że uważam go za marnego dziennikarzyne który robi kariere i promuje się na Wiśle, a i uważam że osobiście jej nienawidzi, co nie raz dał zrozumienia swoimi wpisami na twitterze.

Co do wątków które on porusza w swoich wysrywach czy materiałach, to owe wątki się pojawiały już pare lat temu na łamach Dziennika Polskiego. Taki to super dziennikarz he he.
Nie wiem czy on Wisłę kocha czy nienawidzi i szczerze mam to gdzieś. W zasadzie patrząc na to co z nią ci kochający zrobili to zaczynam się zastanawiać co jest lepsze.
Tak, pisano o tym wcześniej ale jakoś przechodziło to bez echa. Było tak bardziej zabawnie ( "ale mamy ekipę hahaha") niż strasznie a kolejni ludzie ze stadionu odchodzili...
Pokaż mi jeżeli mogę prosić rażące błędy/przekłamania w tym co się właśnie pokazało na weszło.

Dopóki będziemy bronić choćby 5 % patologii która obsiadła Wisłę z każdej strony nie wygrzebiemy się z tego gówna nigdy.

Nie, nie mam żadnego syndromu - Jadczak jako dziennikarz jest mi obojętny a wręcz patrząc przez pryzmat jego związku z TVN jestem mu raczej niechętny. Tym bardziej boli mnie, że właśnie ktoś taki był potrzebny żeby opisać i nagłośnić to bagno. Wolałbym kogoś kto to robi dla dobra Wisły a nie dla swojej sławy. Niestety z takiego a nie innego powodu widocznie musiał to być on. Owszem bardzo zależy mi na Wiśle ale w wieku 42 lat człowiek ma trochę inną hierarchię wartości. Nie zmienia to faktu, że chciałbym pójść na stadion ze swoim 7 letnim synem i nie tłumaczyć mu co to jest PDW i dlaczego w pewnym sensie z tym się identyfikuję skoro tam jestem. Pewnie dlatego mimo, że od 25 lat opuściłem może z 10 meczów domowych na stadion chodzę aktualnie sam....
Ostatnio edytowane przez rafkur : 01.01.2019 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując