Rience napisał(a):

To mu przyznawaj racje jak chcesz, ja mu tam nic nie przyznam, mogę jedynie przyznać że uważam go za marnego dziennikarzyne który robi kariere i promuje się na Wiśle, a i uważam że osobiście jej nienawidzi, co nie raz dał zrozumienia swoimi wpisami na twitterze.
Co do wątków które on porusza w swoich wysrywach czy materiałach, to owe wątki się pojawiały już pare lat temu na łamach Dziennika Polskiego. Taki to super dziennikarz he he.
|
Nie wiem czy on Wisłę kocha czy nienawidzi i szczerze mam to gdzieś. W zasadzie patrząc na to co z nią ci kochający zrobili to zaczynam się zastanawiać co jest lepsze.
Tak, pisano o tym wcześniej ale jakoś przechodziło to bez echa. Było tak bardziej zabawnie ( "ale mamy ekipę hahaha") niż strasznie a kolejni ludzie ze stadionu odchodzili...
Pokaż mi jeżeli mogę prosić rażące błędy/przekłamania w tym co się właśnie pokazało na weszło.
Dopóki będziemy bronić choćby 5 % patologii która obsiadła Wisłę z każdej strony nie wygrzebiemy się z tego gówna nigdy.
Nie, nie mam żadnego syndromu - Jadczak jako dziennikarz jest mi obojętny a wręcz patrząc przez pryzmat jego związku z TVN jestem mu raczej niechętny. Tym bardziej boli mnie, że właśnie ktoś taki był potrzebny żeby opisać i nagłośnić to bagno. Wolałbym kogoś kto to robi dla dobra Wisły a nie dla swojej sławy. Niestety z takiego a nie innego powodu widocznie musiał to być on. Owszem bardzo zależy mi na Wiśle ale w wieku 42 lat człowiek ma trochę inną hierarchię wartości. Nie zmienia to faktu, że chciałbym pójść na stadion ze swoim 7 letnim synem i nie tłumaczyć mu co to jest PDW i dlaczego w pewnym sensie z tym się identyfikuję skoro tam jestem. Pewnie dlatego mimo, że od 25 lat opuściłem może z 10 meczów domowych na stadion chodzę aktualnie sam....