Wyświetl pojedynczy post
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2019, 23:16
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Jadczaka możemy sobie lubić albo możemy go sobie nie lubić. Niestety tak czy inaczej musimy mu przyznać rację. Smutne to i prawdziwe. Nie wiem co wiedział a gdzie spekulował ale nie ma to najmniejszego znaczenia ponieważ w 90% trafił. Każdy kto był choć odrobinę bliżej klubu wiedział że "się dzieje". Osobiście wiedziałem że jest "grubo" ale nie sądziłem że aż i że tak prymitywnie. Pomijając moralny wymiar ( chociaż akurat w przypadku tego środowiska to chyba za daleko się posunąłem ) to gdzie był rozsądek? Zarzynanie potencjalnej kury znoszącej złote jajka - noż k... mać ! Z drugiej strony doszukiwanie się logiki i umiaru w tak szacownym gronie to chyba spore nadużycie....
To mu przyznawaj racje jak chcesz, ja mu tam nic nie przyznam, mogę jedynie przyznać że uważam go za marnego dziennikarzyne który robi kariere i promuje się na Wiśle, a najlepsze jest to że tylko i wyłącznie na Wisłe, daj mi jego jakikolwiek wartościowy artykuł czy materiał nie dotyczący Wisły, nie dasz bo nie ma. Co potwierdza po prostu że to beznadziejny dziennikarz. Swoje wpisy na twitterze to 80 % Wisła, 20 % Polityka. W dodatku personalnie Jadczak Wisły nienawidzi, co nie jest trudne do ogarnięcia po czytaniu jego twittera czy artykułów.

Co do wątków które on porusza w swoich materiałach, to owe wątki w dużej mierze pojawiały już pare lat temu na łamach Dziennika Polskiego. Taki to super dziennikarz he he.

Syndrom sztokholmski, tak to dobre określenie na miłość niektórych kibiców do tego redaktora.
Ostatnio edytowane przez Rience : 01.01.2019 o godz. 23:24.
Odpowiedz cytując