Wyświetl pojedynczy post
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2019, 21:52
Jeszce słowo w kontekście szeroko pojętego grona dziennikarzy, tych bliżej ale i dalej od Wisły. Wydarzenia ostatnich kilku miesięcy jasno pokazują, że dziennikarze nie mają za grosz pojęcia o tym co dzieje się wokół Wisly. Jadczak, jaki jest taki jest, ale to jedyna osoba która była w stanie i miała na odwagę żeby włożyć kij w mrowisko. Obnażył indolencję, nieudolność, profesjonalizm swoich "kolegów po fachu".

Środowisko dziennikarskie wokół Wisły jest tak mocno zeszmacone, jak zeszmacone jest środowisko osób (części) zarządzających. Na oczach kibiców .......neły pomniki Miętty-Mikolajewicza i Czerwinskiego z większych hukiem, niż padały pomniki Hussajna w Iraku.

Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Śmiało przypomnij nam dokonania trójki inwestorów których tak skrupulatnie prześwietliłeś i promowałeśna forum. Rozumiem że im kasę do pomnożenia dajesz bez mrugnięcia okiem.
Nie przeswietlałem i nie prześwietliłem trójki inwestorów. Od samego początku piszę o zmianach wokół środowiska Wisły które zaczęły się realizować i które z kolejnymi dniami i tygodniami będą przybierać na sile. Inwestorzy to tylko wierzchołek góry lodowej.

Ubiegając- nigdy i nigdzie nie napisałem, że przelew przyjdzie na 100%. Było śmieszkowanie na SB.

Ale ja tutaj się nie będę nikomu z niczego tłumaczył,nie mam takiej potrzeby, nie ja jestem winny tego że Wisła leży i kwiczy. O tym, że Wisłę czeka kolejne zamieszanie pisałem już w maju. Udało się Wiśle "ustać" o kilka miesięcy dłużej niż przewidywałem.

Nie jestem niczyim ani rzecznikiem, ani adwokatem. A jak sprawy będą szły sprawnie i zgodnie z planem, to i pewnie w tym roku okaże się jaka była prawda tak z Meresińskim jak i Stechertem. Ja jestem bardzo cierpliwy i bardzo ciekawy dalszego rozwoju spraw.

I to, na ten moment, ode mnie już wszystko.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 01.01.2019 o godz. 22:02.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując