monkey napisał(a):

|
Ludzie bez wariacji !!! Na tą chwilę właścicielem Klubu jest S.A Wisłą Kraków taki widnieje wpis w KRS . Jest zarząd i to on podejmuje decyzje [ jaki jest to jest cóż ] a nie ci trzej magicy . Ważne by wreszcie ktoś z zarządu się wypowiedziało przyszłości Klubu . Wtedy będzie można się zastanowić co dalej bo tak to tylko gdybanie i nic więcej .Czy ogłaszają upadłość czy jeszcze walczymy o dogranie sezonu . Każdy z nas ma znajomych ,informacje do jakich firm można się zwrócić o sponsoring kto wie może się uzbierać z tego jakaś przyzwoita kwota . Ważne by zarząd zdecydowanie odciął się od bandytów [ pytanie czy to obecnie jest możliwe ] Myślę że dopiero wtedy będzie możliwe pozyskanie pomocy dla naszego Klubu dopiero wtedy .
|
Na tę chwilę to TS nie wie czy jest właścicielem S.A i ta sytuacja niepewności może jeszcze potrwać przez pewien okres czasu. O tym świadczy między innymi kolejne przedłużanie terminu w oczekiwaniu na, ekhm, przelew.
Chciałbym nieśmiało przypomnieć dotychczasowe sukcesy Wisły Kraków na polu uzgadniania, podpisywania, respektowania wszelkich umów na przestrzeni ostatnich dwóch lat... Skuteczność i profesjonalizm osób rządzących SA z ramienia TS jak i współpracowników jest na tak wysokim poziomie, że ja bym nie powierzył im przysłowiowej złotówki. No, oprócz że jestem konsumentem/kibicem. Naiwnym, z resztą.
Gdybanie wszystkich osób które nie widziały pełnej treści umowy, a osób które ją widziały tutaj najzwyczajniej nie ma, jest o dupę rozbić.
Najważniejsze, że scenariusz "nowego porządku swiata" zaczął się realizować.