Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2019, 21:20
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Jak nie lubię postów Rience'a tak muszę przyznać rację.
Misiek zawsze był raczej "zbrojną ręką" niż mózgiem dużych akcji.
Pisał o tym m.in. Dziennik Polski w 2014: https://dziennikpolski24.pl/ultimatu...sly/ar/3362233
O panach W. i SZ. TVN nie raczyło wspomnieć, a przecież bez nich Misiek nie wróciłby do Wisły.
A sprawdzenie jak im się teraz wiedzie byłoby pewnie bardzo ciekawe.

Z drugiej strony brawurowy wylot do Włoch na kilka dni przed rozbiciem sharksów też może sugerować, że informacja o akcji CBŚ wypłynęła.

Więc jest to bardzo ciekawe ale jakoś nie wydaje mi się, by akurat TVN o tym chciał informować. W każdym razie nie do wyborów.
To zalezy,co przez to rozumiesz. W artykule,ktory cytujesz,na koncu jest zdanie :

Tajemnicą poliszynela jest, że to właśnie „Misiek” decyduje, kiedy na trybunach jest spokój i jakie działania podejmują „Sharksi”.

To nie wyklucza tego,ze i Misiek moze miec swoje zdanie,swoje interesy i tzw. swoj rozum.

Szczerze mowiac,to oczywiscie wolalbym abysmy o tym nie dyskutowali,bo to jest zenujace. Nikt nie musi Jadczaka uwazac za super dziennikarza (ani jego ani Stanowskiego) - ale kiedy pisza rozsadnie,to nawet,jesli pomyla czy przeocza jakies tam fakty czy sprawy - to czy zmienia to ogolna ocene czy wymowe tekstu ? OCZYWISCIE ZE NIE.

Ja nie przepadam za Weszlo!,ale kiedy pisza prawde to mam jak idiota udawac,ze tak nie jest ?
You'll never know...
Odpowiedz cytując