Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2019, 19:20
Nie miałem zamiaru się wypowiadać ale jednak nie wytrzymałem. Jak można dyskutować kto jest większym szkodnikiem? Misiek czy Zielak? Noż k...... Obaj powinni siedzieć w jednej celi najlepiej 1000 km od R22 !
Ruch kibicowski został na Wiśle rozbity - dobre sobie ! K..... ten ruch został rozbity dawno temu a konkretnie wtedy kiedy zamiast dopingu dla Wisły zaczęły się wszelakie manifestacje miłości do patologii.
Ruch kibicowski został rozpieprzony już dawno a na stadionie zostały same czubki - albo takie które wieszają to gówno typu PDW albo takie jak np ja, które wbrew logice ( bo średnio inteligentny człowiek widział na co kasa idzie ) dalej przyłaziły na każdy mecz... Mówię tu oczywiście o tych którzy przychodzą systematycznie na mecze bo jasne jest że jednorazowi mają to w dupie.
PDW - k..... pozdrawiać gościa w więzieniu mogę tylko w jednym przypadku: kiedy siedzi bo zajebał gołymi rękami gwałciciela swojej żony czy córki a nie śmiecia który siedzi za napad czy włam!

Znaleźliśmy się w bardzo czarnej dupie. Nie, nie dla tego nawet, że pewnie polecimy do IV ligi. Przede wszystkim dlatego, że zaufanie do klubu jest na poziomie zerowym.

Teraz jest tak jak jest ale już od paru lat kiedy mówiłem, że idę na mecz byłem traktowany przez swoich znajomych jak jakiś ekscentryk czy czubek. Tak, może się to nam nie podobać ale wśród nazwijmy to wyżej klasy średniej łażenie na mecze to jest obciach. I nie, nie dla tego że poziom sportowy jest jaki jest. Głównie dlatego, że słusznie bądź nie kojarzy się to z patologią i klimatami "okołowięzięnnymi". Możemy się tu oburzać na to ale tak jest. Wszyscy jesteśmy winni - jedni manifestując swoje powiązania inni dlatego, że milczeli.
Odpowiedz cytując