Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2019, 19:03
Jam55 napisał(a):Wyświetl post
Wyar

Jak już pisałem każdy z nas miał krótsze i dłuższe okresy w których wierzył zarządowi. Ty również. Wszyscy dali się nabrać nie tylko ja. Chodzi o to że wielu z nas przejrzało na oczy jedni wcześniej drudzy pozniej. Sa jednak jednostki które z premedytacją pomimo faktow sialo dezinformacje próbując do końca wybielac Zarząd. Jaki mieli w tym cel nie wiem trzeba ich o to zapytać.

Ps. Jeżeli kogoś z forum obraziłem broniąc Zarządu to jako pierwszy bije się w.piers i przepraszam.
I ja sie z Toba tu zgadzam. Co tez napisalem. Powodem tego,ze podalem Twoj przyklad nie jest to,ze on jest NAJGORSZY,jest raczej lekki,a nasunal mi sie po Twoim wolaniu,zreszta slusznym.. Powtarzam,gdybym pogrzebal wiecej,to znalazlbym takie bzdury u innych forumowiczow,ze to sie w glowie nie miesci. Nie musisz tez przepraszac,napisalem,ze w pewnym momencie takze zaczales ich krytykowac.

Ofiara oszustow zawsze mozna pasc i masa kibicow miala ich prawem pasc,bo nie maja zadnych narzedzi,aby zweryfikowac np. finanse. Ale z pewnych znakow mozna jednak wywnioskowac,ze wszystko idzie w zlym kierunku. Sztuka jest nie obrazac tych,ktorzy wyrazaja watpliwosci i jeszcze podaja konkretne argumenty. Zadnej urazy nie zywie,nawet do tych,ktorzy jechali po mnie jak po burej suce.

Najwazniejsze,zeby kazdy wyciagal wnioski i na czyms tam sie uczyl. Pozdrawiam.
You'll never know...
Odpowiedz cytując