Jam55 napisał(a):

Niestety w tym całym bajzlu oprócz winy Sarapaty, TSu, WSH, i wielu wielu innych znajdują się też osoby z tego forum, które do końca pomimo oczywistych faktów sialy propagande pozwalając chronić Zarząd przed krytyką kibiców. Wielu z nas na początku uwierzylo w zapewnienia Sarapaty ale zbiegiem czasu klapki z oczu zaczęły opadać jednym wcześniej drugim później ale jest też trzecia grupa która broniła tego toksycznego układu do samego końca. Co nimi powodowało że walczyli jak lwy z każdym postem krytykujacym Zarząd?
Wiele osób na tt przepraszało i bilo się w piersi za to że krytykowało innych którzy zwracali uwagę na nieprawidłowości w Zarzadzie ale tam nawet w 1/10 nie było takiego szkalowanie jakie tutaj się odbywalo.
Mam do tych osób prosbe uderzcie się w końcu w piersi i zastanówcie się nad tym czy Wy też nie dolozyliscie cegiełkę do sytuacji w jakiej się znalezlismy.
|
Jam,jestem za tym,ale pod warunkiem,ze Ty tez przeprosisz
Jam55 napisał(a):

|
Możesz wyjasnic stwierdzenie: "Pisalem to juz jakis czas temu : jesli zarzad rozwaza zwolnienie Ramireza,to jest to tzw. Zarzad. I nic dobrego z nimi nie osiagniemy". Nie bardzo rozumiem Twoje punkt widzenia. Czyli uważasz że jeżeli zarząd zwolni Ramireza to nic z tym zarządem nie osiągniemy?
|
wyar napisał(a):

Rozumiem ze mnie pytasz...
Tak,odnosi sie to do podejmowania zlych decyji pod wplywem jakiejs tam zewnetrznej presji. calego ciagu zlych decyzji - zlej decyzji o zatrudnieniu Junco (ten zaproponowal Ramireza),zlej decyzji o wyborzez pewnego projektu do zrealizowania ,zlej decyzji o porzuceniu tego projektu (a to bedzie efekt zwolnienia Ramireza),niedostatecznej analizy tego,co potrzebuje Wisla by osiagac sukcesy (o ile te Zarzad przewidzial po tak krotkim czasie) itd.,itp. Jesli za tak szybkim zwolnieniem trenera zespolu w poteznej przebudowie i z problemami finansowymi opowie sie Zarzad,ktory takze za to wszystko odpowiada - to logiczne jest,moim zdaniem,ze sam poda sie do dymisji.
Chyba,ze trener i za to wszystko,co opisalem powyzej,odpowiada.
|
Podkreslenia juz moje,z dzisiaj.

Kazdy kto pozniej sledzil dalej te dyskusje i doszedl do momentu (nie pierwszego zreszta) kiedy Jam proponowal mnie z przekasem na Prezesa,bo tez i smialem wyrzucic Sarapacie i Dukatowi brak doswiadczenia i glupote posuniecia.
Zeby bylo slodko ale i uczciwie - pozniej Jam przerzucil sie na krytyke,to prawda. I jest znacznie wiecej od niego bardziej "zasluzonych" forumowiczow. Obiecuje,ze przypomne ich w odpowiednim czasie.

Tyle,ze zauwazylem,ze on wychylil sie pierwszy.Wiec nie oczekuje od niego przeprosin

To oczywiscie zart.
Ciekawe,co bys Jam napisal dzisiaj ?