Wyświetl pojedynczy post
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2019, 18:25
Ale w ogóle Rience co Ty chcesz udowodnić? Że WSH dokładało do Wisły a nie kradło wszystkiego i jest to kłamstwo Jadczaka?
Nawet jeśli, to o czym my kurrwa rozmawiamy, bandyci przejęli własny klub i go utrzymują, no zaaajebiście, brawa dla nich, honorowe chłopaki.

Opamiętajcie się z atakami na Jadczaka i jemu pokrewnych bo nawet jak nie mają stoprocent racji to mają jej większość, nawet jak przekręcają fakty to nie tracą całości wątku. Bo efekty są jakie są i nie jest to wina Jadczaka, Stanowskiego czy TVNu, a szkoda bo byłem o tym niemalże święcie przekonany.

Jeszcze widzę, że tłumaczysz jakieś ciekawe zawiłości kibolskie. Super, brawo. Jeśli dla Ciebie ludzie(z obu stron Błoń) mający na sumieniu kilka żyć, latających po mieście odcinających ręce i nogi innym, handlujący prochami i rzucający nożem w głowę piłkarzy, doprowadzający do tego że musisz dziecku powtarzać żeby przypadkiem się nie odezwało w szkole że chodzi na mecze bo zaraz jakieś inne patologiczne małolaty żeby się popisać zrobią mu krzywdę są warci jakigokolwiek wytlumaczenia to sory ale jesteś umysłową amebą. A to że w 'Krakowie mamy taki klimat' nie spadło z kosmosu tylko tacy ludzie do tego doprowadzili. Piierdolona patologia, wyrzutki społeczne. I jeszcze z Orłem Białym i Żołnierzem Wyklętym na sztandarze. Hipokryzja pełną gębą, gdyby tylko mogli na tym też by biznes ugrali. Wszyscy kurrwa wielcy patrioci.

Krotochiwla, mam bardzo podobne odczucie, wyrzut sumienia, ale nie mam pomysłu co mogłem zrobić.
Ostatnio edytowane przez adas123 : 01.01.2019 o godz. 19:22.
Odpowiedz cytując