wyar napisał(a):

Trolle ? Teraz czesc z nich to Socios 
Co do Mietty to o ile ja znam temat,to nie zrobil tego celowo,byl raczej czesciowo przestraszony,czesciowo zrezygnowany,czesciowo mial syndrom "Taty dilera" -ze zacytuje "I nigdy nie uwierzę
Aby moje dziecko miało cokolwiek z tym bliżej
Od niedawna chodził, ubrany lepiej
Niż jego rówieśnicy ze szkoły średniej
Ale ja go nie pytałem, ja czasu nie miałem"
Mam ochote wrzucic wynaturzenia paru "Socios" (a raczej "Socjos" ),albo paru tutejszych gwiazd forumowych w czasach kiedy krytykowalem Sarapate. I o ile kazdy rozumie,ze z poczatku TS (Zarzad,jak kto woli) mial - takze i u mnie - kredyt zaufania i jakis tam plan,to jego niekompetencje bylo widac wlasciwie od zwolnienia Ramireza. Wtedy tez wyszly historie z nieplaceniem pilkarzom i klamaniem w wywiadach przez Sarapate - ale wtedy ludzie rozumieli,ze nie jest lekko z poczatku odbudowywania klubu. Dlatego trudno miec bylo na poczatku do kogokolwiek z kibicow pretensje,ze wierzyli w klub i chcieli jego odbudowy,czesc zreszta nie byla swiadoma skali wplywu bandyterki,czy tego,co Sarapata naprawde robi. Mysle sobie,ze wtedy Jadczak takze nie mial. Mimo przewagi w dostepie do informatorow, prokuraturow czy policjantow. Natomiast wielu kibicow nawet kiedy pluto juz im w twarz,to mowili,ze deszcz pada.
I to jest przykre.
Niech wiec niektorzy Socjos,oraz inne forumowe gwiazdki lepiej sie zastanowia,zanim znowu beda pisac glupoty. Bo one niestety zostaja w "internetach". A ja je chetnie przypomne co lepsze kwiatki. Nie w ramach zemsty,ani tez nie w ramach przestrogi - raczej smiechu,ktory pozniej pomoze dzielic ich "opinie" przez pol,cwierc czy przez 0.
|
Mam wielką prośbę napisz te wynaturzenia i lepsze kwiatki Socios