Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 21:02
Wyjątek z komunikatu TS:
"Została również zwarta umowa najmu z innym podmiotem."
ZWARTA?
Nawet nie zadali sobie trudu i nie przeczytali tego "oświadczenia".

Teraz będą analizować umowę, którą zAwarli z tymi cudakami zerwanymi z choinki dopiero co tj. kilka/kilkanaście dni temu? Alzheimer czy jak? Pisałem już wcześniej, ta trójka jest/a właściwie była (bo mam nadzieję już ich NIE MA) bardziej karykaturalna niż Mereś.

No, chyba że będę musiał ich przepraszać, bo ww. założą sprawę i wygrają jeszcze jakieś pieniądze/ odszkodowanie od TS (bo przecież TS przegrywa wszystkie sprawy z każdym). W końcu prawnik u sterów. Może w umowie stoi że TS ma jeszcze dopłacić w zamian za oddanie klubu przebierańcom?

Nie wiem, czy są to słupy Sarapaty, czy jakieś dziady działąjące na własną rękę, ale Wisłą jest pośmiewiskiem na całą POlskę, i to nie przez wpisy na tym forum, ale przez działania "prawilnych" kibolskich władz TSu. Aha, i jeszcze nie piszcie proszę o biednym Ludwiku. Bajki o dobrym carze i złych bojarach nie kupuję.

Gdzie kasztelaniec v 2.0 vel filipski?

Niestety, ale to oświadczenie oznacza chyba rozsypkę drużyny i w najlepszym wypadku dogranie sezonu juniorami i/lub desperatami, co będą chcieli grać za darmo w zamian za ekspozycję w ekstraklasie. Może już pora wysyłać oferty po świecie i niższych ligach. Jakieś dudu goal machines z Indii albo Carlo Costly 2.o z Hondurasu? Kiedyś mieli ściągać jakiegoś Łatkę czy innych Ćwielongów i płakano, że za słabi. No to teraz takich tuzów będzie można co najwyżej prosić o zaszczycenie swoją osobą.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując