Wyświetl pojedynczy post
kurczakpopoekinsku
Junior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 16:05
W tym wszystkim zastanawia mnie jedna sprawa... Z tego co teraz wychodzi prawdopodobnie zadłużenie klubu zaczęło gwałtownie wzrastać w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Według tego co mówi Boniek, wcześniej sytuacja wyglądała na w miarę stabilną.

To oczwiście czyste domysły, nie ma na to żadnych dowodów rzecz jasna ale może być tak, że po reportażu TVN-u prezes Sarapata postanowiła iść na całość i wyprowadzić możliwie jak najwięcej kasy z klubu. Wcześniej nie dopuszczałem do siebie myśli, że osoba prowadząca własną kancelarię chciałaby w głupi sposób zszargać swoją reputację. Przecież musiała się liczyć z tym, że kiedyś przestanie być prezesem Wisły i będzie musiałą wrócić do zawodu. Teraz realnie rzecz biorąc jest zawodowo skończona w Krakowie bo przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie skorzysta z usług prawnika z taką przeszłością.

Nie wiem czy dobrze kojarzę fakty ale wydaje mi się, że wcześniej pisało się o jej ślubie we wrześniu (na Zanzibarze ponoć . Czy została przy swoim nazwisku? Ostatnia zmiana danych w KRS spółki Wisła SA była zarejestrowana w sądzie 11.9 i tam nadal widnieje nazwisko Marzena Sarapata. Może jest tak, że zmieniła nazwisko i chce się zwinąć z KRK licząc na to, że będzie mogła w innym miejscu żyć z czystą kartą?

Jeśli nie to może co najwyżej próbować iść drogą Saula Goodmana z filmu Breaking Bad
Odpowiedz cytując