|
Jezu ludzie ! Czemu Wy wciąż oczerniacie inwestorów ?!?!
Pomyślcie przez chwilę o jednej bardzo ważnej kwestii. Mówił o tym Boniek, więc uważam, że jest to jak najbardziej rzetelna wiadomość.
Sarapata okłamywała go kilkukrotnie w żywe oczy ! To nie może jej ujść na sucho. Kłamała w sprawie finansów Wisły (zatajała prawdę).
Dodatkowo jak sam Zibi stwierdził sytuacja finansowa na początku sezonu Wisły wyglądała na prawdę dobrze. Dostali licencję na Eklasę i na Europejskie puchary od UEFA (jeśli ktoś myśli o spisku wraz z Eklasą to tu ma potwierdzenie, że nie).
A następnie w ciągu połowy sezonu (niecałe pół roku) klub zadłużył się na gigantyczne kwoty ! Przed sezonem było to ok. 15 mln a teraz to jest 40 !!! 25 mln zł różnicy w pół roku ! Kur** mać !! Sarapata obecnie milczy i stara się odsunąć od sprawy i się jej to udaje, bo nikt tu nie najeżdza na nią ! A to ona jest wszystkiemu winna ! Jej ostatnie decyzje w klubie tylko to potwierdzają, ale to jest tylko malutki wierzchołek góry lodowej. To wredne babsko wydoiło nasz klub do zera i się ulotniła ! I to ją wraz z resztą zarządu powinno się na tym forum linczować
W zamian za to każdy czeka na przelew od jakiegoś gościa, który jest zainteresowany kupnem klubu. I gdy taki przelew nie przychodzi to się go oczernia, wyśmiewa i kpi a o Sarapacie czasem ktoś gdzieś wspomni, ale gwiazdą przedstawienia jest Francuz.
Nie dziwię się mu, że odpędza się od mediów i udaje chorobę. Chce, aby o nim tyle nie pisano a skupiono się na prawdziwym problemie ! Jakim jest Marzena i reszta jej świty.
Czemu dziennikarze, ani nikt inny nie stara się jej namierzyć ? zadać kilku pytań ? klauzula poufności ? No z tego co piszą wszyscy to obowiązuje inwestorów, dlatego siędzą cicho. Wisły chyba nie, bo co chwilę wypuszczają tylko komunikaty (ultra bezsensowne jak cała ich przygoda z Wisłą).
Obudźcie się i przestańcie się koncentrować na tym czy przelew przyjdzie ! Tu są ważniejsze sprawy do załatwienia.
Wyśle Le kase ? spoko ! niech się bierze za ten syf w Wiśle sam a ja jak tylko będę mógł będę go w tym popierał.
Nie wyśle kasy ? trudno ! zmarnowaliśmy tylko czas na debacie dlaczego się zasłaniał parasolem, lub dlaczego Majchrowski nazwał go skośnookim ...
Trzeba samemu zacząć jakoś działać. Tak wiem, jestem na forum od niedawna i wgl. nie powinienem się odzywać bo panują tu jakieś dziwne zasady, że jak ktoś jest od niedawna to wgl. niech siedzi cicho i czeka 3-4 lata aż jego konto się uprawomocni.
Jak działać ? Nie wiem, ale myślę, że ważną rolę może tu odegrać Socios do którego myślę się przyłączyć w nowym roku. Z góry mówię, że totalnie nie znam się na takich dziedzinach (zajmuje się czymś zupełnie innym) ale coś trzeba zrobić.
Jakaś forma protestu ? Wysyłanie zawiadomień do Państwa o sytuacji. A przynajmniej publiczne potępienie rządów PMS.
|