Wyświetl pojedynczy post
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 14:20
Posty filipskiego to książkowa socjotechnika, przecież z tego co nabazgrał można obrócić kota ogonem w każdą stronę zależnie jak się sytuacja rozwinie. o czym on .......i? że nie o kasę tutaj chodzi. napiszę tak byłyby eci peci można by było rozkminiać dalej. Podstawcie do jego wywodów, że kasa została przelana i wszystko pospłacane. Wtedy cała jego teoria idzie w ....u. I co myślicie, że zawodnicy, sztab, Pani Kasia od mopa i inni pracownicy wszyscy twierdzili by że kasy nie dostali? A sorry zapomniałem tajemnicze warunki. Jakie ....a tajemnicze warunki? akcje klubu zostały przekazane ( oświadczenie TS i wywiad Pietrowskiego który nie zaprzecza PO prezesa). A tak wiem cała prasa też jest w zmowie i trzyma z TS. Niewiarygodne ....a. Toż to będzie bitwa na naapprraawwdddeeee długie noże nie wiem tylko kto z kim. 4 wojna światowa nam się szykuje.
a teraz fakty:
-brak przelewu brak kasy, nikt nie potwierdził, że dostał kasę
-brak kasy akcje wracają do TS

A teraz rozumowanie filipskiego
wytłumaczę na innym przykładzie. Filipski kupił samochód na który go nie stać!! bez gotówki z odroczonym terminem płatności więc nie dostał dowodu rejestracyjnego. Na wezwania płatności nie odpowiada, ba wynajoł tubę osiedlową która rozgłasza po osiedlu, że filipski nie przeleje kasy bo się boi że jak przleje kasę to i tak dowodu rejestracyjnego nie dostanie.
Wiec przy pomocy socjotechniki na osiedlu (patrz filipski i młode grzybki) chce wymódź że najpierw dostanie dowód rejestracyjny( nie musi wpłacać 12 baniek) a potem zapłaci. No może zapłaci. O.......i części które może z samochodu(zawodnicy)i odda bo powie, że jednak mu się nie spodobałi już go nie stać. I tyle będziemy widzieli naszych trzech amigos i forumowicza filipskiego a i jeszcze kilku piłkarzy których sprzedał.
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 31.12.2018 o godz. 14:24.
Odpowiedz cytując