Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 14:13
Cytat:
Ktoś zapytał już Wołosika gdzie przelew? Ktoś zapytał o to samo pana Pola ? Tak się k*rwa skompromitować... bardziej się nie da. Ci ludzie też powinni zniknąć, bo próbowali zaistnieć, a zostali wystawieni przez jakiegoś gościa(a może przez ten fejkowy screen potwierdzenia ). Aaa i jaką rolę w tym interesie odegrał niejaki Kruk? Komentator Eleven, który uwiarygadniał tych oszustów(duży kapitał za nimi) i gołodupców.
Ja myślę, że część osób po prostu uległa ułudzie, ktoś ich naoszukiwał, oni zobaczyli niby dowody na te bogactwa Ly i inne sprawy i po prostu dlaczego mieli nie wierzyć jeśli widzieli? No i wyszło, że swoją twarzą firmują gówno. Na pewno nie jest tak, ze każdy siedzi w jakimś ukłądzie i chce tylko xle. Jest dużo dobrych osób ale naiwnych lub oszukanych perfidnie albo przy okazji oszukanych.
Nikogo nie bronię bo w tej układance nie wiadomo kogo bronić ale na pewno i część dziennikarzy chciała dobrze i ktoś z WSH, SKWK, TS itd i ci informatorzy wszyscy też pewnie po części mają dobre intencje.

Ale problem w tym, ze to jest taka machina i taka skala oszustwa, że zwykły człowiek tu może zostać jedynie pionkiem czy to TS czy WSH czy Vanny. Dlatego lepiej nie grać eksperta, celebryty, informatora, a może nawet nie warto byc Pietrowskim, który też został wkręcony? Bo np Baszyczyński myślę, że miał dobre intencje i to swój chłop ale też go ładnie wkręcili. Tez już wywiady dawał z bananem na buzi. A chyba tutaj nikt tego człowieka za złego nie ma.

Mafia, półświatek oszuści, długi, wałki itd tu nie ma miejsca dla dobrych a tym bardziej naiwnych ludzi.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując