Wyświetl pojedynczy post
Kryst
Junior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 14:12
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Czy moderator zrobił porządek z trollami typu: Dobcio, Filipski, Revenger(czy jakoś tak?)? Sami, jak wiemy to nie usuną kont, więc przydałoby się im pomóc.

Ktoś zapytał już Wołosika gdzie przelew? Ktoś zapytał o to samo pana Pola ? Tak się k*rwa skompromitować... bardziej się nie da. Ci ludzie też powinni zniknąć, bo próbowali zaistnieć, a zostali wystawieni przez jakiegoś gościa(a może przez ten fejkowy screen potwierdzenia ). Aaa i jaką rolę w tym interesie odegrał niejaki Kruk? Komentator Eleven, który uwiarygadniał tych oszustów(duży kapitał za nimi) i gołodupców.
Ja pytałem Wołosika, ale oczywiście ten pijak nic nie odpowiedział. Dla niego tematu nie ma, bo to taki debil (jak inni dziennikarze sportowi), że non stop .......i jakieś bzdury, dzień w dzień. Zero honoru, zero przyzwoitości, zwykłe "przepraszam, pomyliłem się" nie występuje w słowniku tych idiotów pismaków. Oni wszyscy po jednych pieniądzach, banda idiotów liżących się po fiutach i wmawiających sobie, ze są zajebiści i się na czymś znają.
Odpowiedz cytując