Wyświetl pojedynczy post
ronieli
Junior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 13:03. Spokój
Wyzywacie się tylko jeden przez drugiego. Jak ktoś napisze coś konstruktywnego, jakieś swoje przemyślenie, to zaraz dostaje wyzwiska na twarz. Zachowujecie się co najmniej tak samo poważnie jak cała banda TS i "nowi właściciele".

Pozwólcie każdemu ocenić sytuację własnymi receptorami. Nie trzeba cytować każdego posta i wyrażać na jego temat opinię. Nie tak wygląda dyskusja. Zachowujecie się jakby każdy z was był mądrzejszy od każdego z pozostałych. Weźcie chociaż wy "kibice" w tak śmiesznej sytuacji zachowujcie się poważnie. Może w nieco lżejszej atmosferze uda się cokolwiek sensownego wywnioskować.

Ja korzystając z prawa do wyrażenia swojej opinii powiem tak. Nie mam zielonego pojęcia jak wygląda to wszystko od środka, jakie są umowy, kim jest Vanniana, kim na prawdę jest SKWK, TS, Sarapata i inni. Jedyne co mam to doniesienia, czy to od was, czy z mediów. Ale opierając się na w miarę autentycznych źródłach rozumiem, tyle że.

1. Nie wierzę że Vanna Ly, Hartling i Pietrowski to słupy służące do uniknięcia odpowiedzialności przez obecny zarząd.
2. Nie wierzę w dobre intencje byłego? zarządu Wisła S.A. czyli Sarapacie.
3. Nie wierzę, że powodem dla którego miałoby nie dojść do przekazania klubu w ręce śmiesznych inwestorów jest ich niewypłacalność.
4. Wiem że Vanna Ly jest niepoważny.
5. Boję się, że żadnego przelewu nie będzie, jednak cały czas wydaje mi się, że jednak był.
6. Nawet jeśli całe te śmieszne inwestory nie przejmą klubu Wisła Kraków ma szanse znaleźć innych inwestorów.
7. Wizja upadku i zaczynania wszystkiego od IV ligi jest równoznaczna, przy obecnym zaangażowaniu SKWK, z upadkiem klubu i graniem w B klasie do usranej śmierci.

Po za tym czekam,
czekam na jakiekolwiek oficjalne informacje, na jakiekolwiek wiarygodne dowody.
Odpowiedz cytując