|
Można sobie mówić, że taki filipski to nasz Bóg, który chce dobrze i wszystko wie, no i się podzieli tym. I to wszystko dla dobra Wisły. I ktoś powie, że co komu takie wpisy czy ten człowiek przeszkadza? Wie to pisze i tyle.
No tak, tylko jakby sie zastanowić to dezinformacja jest taka, że on sam nawet, w pojedynkę, przez to forum i może jakimiś innymi źródłami może piękną krecią robote robić dla Vanny, TS czy WSH.
Forum nie forum, zamieszanie jest takie, że tutaj nikt nic nie wie. Opinia publiczna jest tak wydymana, dziennikarze sa imbecylami, którzy jednego dnia pisza, ze z wiarygodnych źródeł wiedza, że jest przelew a za dwa dni pisze, że przelewu jednak nie będzie i trzeba info o Wiśle w 5 źródłach potwierdzać.
Wstyd i żenada za to wasze sianie fermentu i rozpierdalanie Wisły. Kradnijcie dalej ile możecie.
A Ty gościu, filipski jak się tutaj 8 lat nie wypowiadałeś, i nagle wskoczyłeś do tematu, też nie od razu tylko nagle teraz. Bronisz typów, którzy się ośmieszają i próbujesz tutaj komuś wmówić, że no namey bez grosza będą zbawieniem Wisły? Żenada. Jesteś tak samo wiarygodny jak Vanna, jego przelew, jego lot do NY i jego choroba oraz jego towarzysze Pietrowski i Hartling. Także nie strugaj tutaj kumatego bo albo chuja wiesz albo specjalnie coś kręcisz.
PS. W Wiśle od dawna toczy się gra. Wiadomo, ze jakieś tam przecieki są, te wszystkie zbymaki czy inne janki albo teraz filipski coś wiedzą. Ale to jest gdzieś usłyszane albo jest to info, nieaktualne bo w Wiśle idą takie machloje, że nikt za tym nie nadąża, tym bardziej tacy informatorzy. Ile to już było przez ostatnie lata goracych info, wszystko z pewnego źródła, już papiery widzieli podpisane, już wszystko wiedzieli. I później gówno wychodziło. Bo w Wiśle idzie gruba ekipa, na grubą kasę i dopóki nie ma dillu to wszystko się może zmienić w sekundę. Amatorzy rzadza Wisłą i liczy się hajs ich a nie klub. Dlatego moim zdaniem tak to wygląda. I z tego względu już rzygam tymi zajebistymi informatorami tak w sumie w dupie byli i gówno widzieli, tak samo jak ja i też mogę zostać takim kumatym i wielce poinformowanym bo co mi zalezy pisac jak oni głupoty, pół prawdy, coś co mogę wyczytać, później swojej teorii dołożyć... Żenada żeby być takimi ludźmi pojebanymi. Albo macie info pewne i je dajecie albo skończcie z siebie robić celebrytów bo .......icie tak na prawdę 3 po 3 i 90% tej waszej gadki się nie sprawdza.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 31.12.2018 o godz. 12:56.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|