|
Dla mnie to wszystko co się dzieje to jest chore. Zajebiście jest to przykre. Zaczynałem chodzić na Wisłę od 2000 roku. Pamiętam przede wszystkim sukcesy, pełen stadion, zajebistą grę i doping. Przykre jest to, że o Wiśle się mówi, tak jak się mówi. Nie jest mi smutno, że nasza drużyna jest na 8, czy 9 miejscu. Najbardziej dołujące jest to w jakim miejscu znalazł się nasz ukochany klub. Ludzie, którzy deklarowali wielką miłość, nazywając się Wiślakami rozkradli i przede wszystkim schańbili Wisłę! Robią na niej swoje czarne i ciemne interesy. Niestety TS okazał się wielką pomyłką zarządzaną przez bandziorów! Pani prezes bardziej zależało na tym, żeby napchać się kasy i zrobić magazyn R22, żeby mąż mógł jej podrukować i zarobić kasę ! To co się dzieje to jest kryminał ! Napierdzielaliście na Jadczaka, Bednarza i wyszło teraz kto ma rację i kto jaki jest. Wszystko to co Jadczak pisał okazuje się, że jest prawdą. Stare władze typu: Mięta, Czerwiński i inni udają kretynów, albo muszą milczeć. Człowiek codziennie przegląda te informacje i zwariować może. Raz Cupiał sprzedał klub oszustowi i wydawało się, że nigdy nie dojdzie do podobnej sytuacji, a teraz mamy powtórkę z rozrywki! WSTYD
|