Wyświetl pojedynczy post
Lonia
Member

Od: 08.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 06:18
krotochwila napisał;
Cytat:
...najbardziej prawdopodobnym scenariuszem jest niestety ten, w którym cała ta szopka zbudowana jest płetwami naszych szanownych demiurgów i służy wyłącznie temu, żeby po Marzenie i Spółce posprzątać. Bo stosowne organy wizytę przy R22 złożą wcześniej czy później. Kluczowe z punktu widzenia Piggy pytanie brzmi - co tam zastaną?...
...Aha, no i wspomniany Filipski - jeśli moje rojenia okażą się prawdą - odegrał po prostu swoją rolę. Zrobił to całkiem sprawnie. W tym wypadku - mam nadzieję, że karma Cię dosięgnie Kolego...
i zacytuje tez siebie;
Cytat:
Tak sobie czytam te wszystkie wywody i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że od początku w tym meczu przy piłce jest jedna drużyna i nawet co do zawodnika filipskiego nie mam pewności po której stronie on gra,bo przecież nie można wykluczyć możliwości ,że własnie rozprowadza kolejną akcje w tej jakże pasjonującej rywalizacji.Szkoda tylko ,że sromotnie przegrywamy a mecz juz się kończy i chyba tylko cud mógłby odwrócic to co nieuniknione.
Cytat:
podejrzewam ,że filipski-mitoman lub jeden z rozgrywających ten cały cyrk(najprawdopodobniej jedno i drugie) juz tu się nie pojawi a na pewno nie powie nic konkretnego, jego rola już sie skończyła.niestety wielu uczepiło się jego teorii bo dawała jakąs nadzieję,alenie spełnią się jego fantazje

Nie mam kompletnie żadnej satysfakcji,że moje początkowe przeczucia okażą sie tymi właściwymi.
Przemyślenia Krotochwili i kilku innych userów pokrywają się z moimi,choć ciężko się z tym pogodzić.
Na pocieszenie powiem,że ta szopka już się zapewne skończy max. za kilka dni,tylko to co nurtuje mnie najbardziej,jak pewnie większośc z nas,CO DALEJ?
W sumie szkoda,że bajka filipskiego,która podobała mi się najbardziej z wszystkich tu opowiadanych jest tylko bajką..
Życzę wszystkim którzy mają Wisłę w sercu aby w tym nadchodzącym roku spełniy sie ich marzenia osobiste.
A Wiśle życzę(o ile jest to możliwe),żeby powstała z kolan czysta i nieskalana tą patologią i rakiem toczącym ją od tak naprawde nie wiadomo kiedy.
Odpowiedz cytując