krotochwila napisał;
Cytat:
...najbardziej prawdopodobnym scenariuszem jest niestety ten, w którym cała ta szopka zbudowana jest płetwami naszych szanownych demiurgów i służy wyłącznie temu, żeby po Marzenie i Spółce posprzątać. Bo stosowne organy wizytę przy R22 złożą wcześniej czy później. Kluczowe z punktu widzenia Piggy pytanie brzmi - co tam zastaną?...
...Aha, no i wspomniany Filipski - jeśli moje rojenia okażą się prawdą - odegrał po prostu swoją rolę. Zrobił to całkiem sprawnie. W tym wypadku - mam nadzieję, że karma Cię dosięgnie Kolego...
|
i zacytuje tez siebie;
Cytat:
|
Tak sobie czytam te wszystkie wywody i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że od początku w tym meczu przy piłce jest jedna drużyna i nawet co do zawodnika filipskiego nie mam pewności po której stronie on gra,bo przecież nie można wykluczyć możliwości ,że własnie rozprowadza kolejną akcje w tej jakże pasjonującej rywalizacji.Szkoda tylko ,że sromotnie przegrywamy a mecz juz się kończy i chyba tylko cud mógłby odwrócic to co nieuniknione.
|
Cytat:
|
podejrzewam ,że filipski-mitoman lub jeden z rozgrywających ten cały cyrk(najprawdopodobniej jedno i drugie) juz tu się nie pojawi a na pewno nie powie nic konkretnego, jego rola już sie skończyła.niestety wielu uczepiło się jego teorii bo dawała jakąs nadzieję,alenie spełnią się jego fantazje
|
Nie mam kompletnie żadnej satysfakcji,że moje początkowe przeczucia okażą sie tymi właściwymi.
Przemyślenia Krotochwili i kilku innych userów pokrywają się z moimi,choć ciężko się z tym pogodzić.
Na pocieszenie powiem,że ta szopka już się zapewne skończy max. za kilka dni,tylko to co nurtuje mnie najbardziej,jak pewnie większośc z nas,CO DALEJ?
W sumie szkoda,że bajka filipskiego,która podobała mi się najbardziej z wszystkich tu opowiadanych jest tylko bajką..
Życzę wszystkim którzy mają Wisłę w sercu aby w tym nadchodzącym roku spełniy sie ich marzenia osobiste.
A Wiśle życzę(o ile jest to możliwe),żeby powstała z kolan czysta i nieskalana tą patologią i rakiem toczącym ją od tak naprawde nie wiadomo kiedy.