Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 00:10
Cytat:
No i co z tego. WSH miało lub nadal ma pełno fejków, pseudo profili, pseudo nicków po upychanych po forach, twiterach facebookach itd. Kto przypomnij sobie konflikt z Bednarzem ten wie jak było i jak lud dał się wkręcić.

Sam nie wiem o co tu chodzi ale ale jestem na tyle rozsądny żeby wiedzieć że to WSH zaorało ten klub. To jest oczywiste.
Ale co ma WSH do Pana Vanna? Tu każdy ma swoje za uszami i każdego trzeba odrębnie traktować. Nawet tych super informatorów, bo cholera wie skąd się nagle wzięli i po co teraz robią na siłę bożyszcze z tej trójki Pietrowski-Hartling-Vanna.
Jak się tylko spojrzy na tę trójkę inwestorów odrębnie, nie myśląc o TS, SKWK itd to już widać, że to jakieś pojeby totalne, ludzie niewiarygodni.
Także nie rozumiem czego Ty oczekujesz od tego filipowskiego, który nagle się tu znalazł, nagle ma info i jeszcze się pod ziemię nie zapadł ze wstydu po kolejnym komunikacie zapewne Pana Pietrowskiego.
Albo sa to powazni inwestorzy albo banda chuja = jak jest to banda chuja to po co taki ktoś jak filipowski będzie tu pisał, ze to poważni ludzie? = nawet jak przejmą ten klub to co z Wisłą zrobi ta banda?

I tak źle i tak niedobrze a więc szkoda nerwów na to i na łudzenie się, ze nawet jutro się coś odmieni bo będzie kasa. Już raz się odmieniło jak klub przejęto po Meresińskim. I teraz widać to z tego cudu nam wyszło.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując