messu1906 napisał(a):

zabawnie to wszystko brzmi z ust osoby ktora na forum w przeszlosci prowadzila pro-Ruchowską propagandę która (wraz z tysiacem innych rzeczy) doprowadzila do tego ze teraz jestesmy w glebokiej dupie
zaloze sie ze na stadionie jestes jednym z tych gosci ktory zawiesza transparent z PDW?
|
Główna różnica między mną a tobą to data założenia tutaj konta.
Po drugie,to nie zgoda z Ruchem doprowadziła do tej sytuacji tylko brak pieniędzy i/lub jakieś wały w TSie. Nie rozstrzygam czy były czy nie,nie mam dowodów,ty też nie masz więc jak nie ma solidnych podstaw to się milczy a nie klepie co popadnie.
Po trzecie,problemy finansowe zaczęły się od około pół roku. Wcześniej takich problemów nie było. Nie jestem obrońcą TS, WS czy kogokolwiek,jestem krytycznie nastawiony do tego co się działo z brakiem wypłat dla piłkarzy i sztabu ale z tym linczem bym się wstrzymał przynajmniej do rozwiązania tej całej sytuacji.
Po czwarte,nie, nie wywieszam,nie jestem chuliganem ani nikim z tych kręgów. A transparenty PDW możesz znaleźć na trybunach Legii,Lecha, Lechii i innych poważnych klubów z poważnymi inwestorami.