Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 23:25
Rience napisał(a):Wyświetl post
Edytowałem swój post, więc co kłamiesz, zerknij jeszcze raz na ten post a nie kłam. Obaliłem sensownie bo nikt merytorycznie na mój post już nie potrafi odpowiedzieć, tylko marnej jakości zaczepki, jedziemy dalej, każdy ma prawo do zatrudnienia, człowieku, na nikim wtedy wyrok nie ciążył. Nie rób ....y z logiki... Złapią cię z maryską posiedzisz 30 dni, albo złapiesz jakiś wyrok za totalną pierdołe, to wtedy nie masz prawa się już nigdzie zatrudnić bo masz nasrane w papierach? To jest twoje, i tobie podobnym rozumowanie. Niektórzy robią tu ....e z logiki, i takich ciężko traktować poważnie i z nimi dyskutować. Zombie społeczeństwo, dla takich wszystko jest czarno-białe, zero własnego myślenia i wyciągania wniosków.
Hmmm z Tobą jest coś nie tak Najpierw piszesz że kłamie o zwiększonym zadłużeniu a jak Ci udowadniamy , że jednak nie to edytujesz swój post zmieniasz ten zarzut i twierdzisz , że kłamię dalej . Tabletki Ci się skończyły czy co ? Idąc Twoim tokiem rozumowania to tez mogę się teraz cofnąć , edytować swoje posty i stwierdzić że Ty jesteś wierutnym kłamcą bo ja w ogóle z Tobą nie dyskutowałem ...... czujesz nonsens czy nie ?
A tak przy okazji to ucięcie komuś ręki maczetom albo skatowanie kogoś na śmierć tez uważasz za pierdołę ? Bo generalnie takimi ludźmi otaczał się Misiek i każdy to wie . Jeśli temu zaprzeczysz to znaczy , że nie jesteś z Krakowa . Ale nie sięgajmy już w takie mroczne rzeczy .Wystarczy sam Misiek . Jak człowiek , który rzucił nożem w Dino Baggio i zrujnował sportowe i finansowe plany Wisły , człowiek który zrobił dla tego klubu więcej złego niż wszyscy kibice Cracovii razem może mieć własną siłownie i własnych delegatów w tym klubie ?
Odpowiedz cytując