Wyświetl pojedynczy post
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 22:33
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Posypuje głowę popiołem. Nie wierzyłem, że ta szopka może być zorganizowana przez Sharakanów, a teraz coraz bardziej tak zaczyna wyglądać. Wykorzystali Pietrowskiego i Hartlinga, że byli zainteresowani zakupem tylko nie mieli środków. Podesłali im przebranego w garnitur Azjatę. Naopowiadał im głupot, oni łykneli, a dalszą część już znamy.

Oczywiście biorąc pod uwagę dynamikę oraz absurdalność całej sytuacji nie można wykluczyć, że przelew jutro dotrze, a Vanna wrzuci do internetu filmik ze szpitala, ale niestety szopka wydaje się bardziej prawdopodobna.

Nadzieja w tym "byznesmenie od Stanowskiego".
Ja jednak myślę, że cała ta trójka bardzo dobrze się zna i współpracuje ze sobą.

Pietrowski ręczył za Ly Vanne w wielu wywiadach i opowiadał że obu inwestorów zna od wielu lat,jak również o ich biznesach. Możliwe jednak że Ci biznesmeni i Pietrowski to podstawione słupy przez TS.

Mówi o tym Pol w dzisiejszym podsumowaniu od 20 minuty https://www.youtube.com/watch?v=mst2tEsAoXE

Sarapata podaje się do dymisji. Następnie biznesmeni wraz z prezesem Pietrowskim znikają. Spółka jest czysta i teraz bez długów może ją przejąć jakiś inwestor.

Jak dla mnie trzyma się to kupy.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 30.12.2018 o godz. 22:39.
Odpowiedz cytując