jean_meslier napisał(a):

|
@Konrad. Pisałem tydzień temu, że Zarząd SA ośmieszy nas bardziej niż to miało miejsce za czasów senegalskich inwestorów w Koronie. To się sprawdziło. Po tygodniu niektórzy nadal bronią starego Zarządu, cisną Jadczakowi.. Do nich kierowałem zapytanie czy będą głosować na Panią Marzenę. Więc jak ktoś na to odpowiada "sp..laj" to wg mnie nie ma racji.
|
Kolego, kiedyś może się dowiesz, że życie nie jest czarno-białe. Może przybierać też inne kolory. To, że ktoś nie szanuje Jadczaka i Stanowskiego (np. Ja), może też potępiać zachowanie TS i Sarapaty (np. Ja). Wszyscy oni, choć z różnych powodów, przyczyniają się do zagłady naszego klubu. Nieprzychylne media, o których wspominam, nie atakują Sarapaty czy TS, oni atakują Wisłę. Ich celem nie jest pomoc Wiśle, w oczyszczeniu się z patologii, ich celem jest zniszczenie Wisły, choćby za cenę uchronienia tejże patologii. Spuszczenie nas do IV ligi zniszczy Wisłę, na zawsze. Patologia i bandyci kręcący się wokół Wisły, będą mieć się dobrze. Parchaci też na to liczą i mocno angażują się w ten proces, choćby na tym forum. Oni wiedzą, że jeżeli Wisła przetrwa, zawsze będzie na Wami.